23/05/2020

Γ΄ Εθνική: Τι προβλέπει η εισήγηση στην ΕΠΟ

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που θα γίνει μεθαύριο Δευτέρα (25/5) αναμένεται να ληφθεί απόφαση για το μέλλον της Γ' Εθνικής.


H εισήγηση προς την Εκτελεστική Επιτροπή προβλέπει τον αριθμό των ομάδων που θα προβιβαστούν, προτάσεις για τις ομάδες που θα υποβιβαστούν.Οι εισηγήσεις:


α) Λήξη του εν λόγω Πρωταθλήματος περιόδου 2019 - 2020, με την βαθμολογική κατάταξη των Ομάδων ανά Όμιλο, να ισχύει ως είχε κατά την διακοπή τους.


β) Προβιβάζονται όλοι οι Πρωταθλητές των οκτώ Ομίλων (8 Ομάδες), με βάση την βαθμολογική κατάταξη που είχαν κατά την διακοπή του Πρωταθλήματος, χωρίς να μπορούν να αντικατασταθούν, εάν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούν να προβιβασθούν στην ανώτερη Κατηγορία. (σ.σ. στην προκήρυξη προβλεπόταν ο προβιβασμός τεσσάρων ομάδων).


γ) Ως προς τον υποβιβασμό των Σωματείων από κάθε Όμιλο (εκτός τον Όμιλο της Κρήτης), υπάρχουν τρεις (03) προτάσεις:


Να παραμείνουν στην Γ΄ Εθνική για την περίοδο 2020 - 2021, τα Σωματεία που καταλαμβάνουν έως και την 10η θέση, στην βαθμολογική κατάταξη που είχαν κατά την διακοπή του Πρωταθλήματος.
Να παραμείνουν στην Γ΄ Εθνική για την περίοδο 2020 - 2021, όλα τα Σωματεία που συμμετείχαν κατά την περίοδο 2019 - 2020, εκτός από τα Σωματεία που έχουν παραιτηθεί, με την προοπτική της δημιουργίας δέκα (10) Ομίλων για την περίοδο 2020 - 2021.
Να υποβιβαστούν στις οικείες Ε.Π.Σ. όσα Σωματεία είχαν υποβιβαστεί και μαθηματικά κατά την διακοπή του Πρωταθλήματος.


δ) Για τον Όμιλο της Κρήτης (8ος όμιλος), να ισχύσουν τα κάτωθι:


Να παραμείνουν στην Γ΄ Εθνική για την περίοδο 2020 - 2021, όλα τα Σωματεία που συμμετείχαν κατά την περίοδο 2019 - 2020, εκτός από τα Σωματεία που έχουν παραιτηθεί.
Να προβιβαστούν από την Α΄ Κατηγορία των τεσσάρων Ε.Π.Σ. στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία οι τέσσερις (04) Πρωταθλητές.


Να προβιβαστούν από την Α΄ Κατηγορία των τεσσάρων Ε.Π.Σ. στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία οι τέσσερις (04) Δευτεραθλητές, (αντί δύο που προβλεπόταν στην Προκήρυξη).


Πηγή:ιΙστοσελ'ιδα :THE BALL.GR 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
12
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Βερενίκη, Βερονίκη, Βερόνικα, Βερούλα, Βέρα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb