23/05/2020

Άκαρπη η τηλεδιάσκεψη μεταξύ Super League 2 και ΠΣΑΠ

Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή (22/5) η προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη ανάμεσα σε ΠΣΑΠ και Super League 2, προκειμένου να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση για τα συμβόλαια των παικτών της Κατηγορίας, μετά τη διακοπή του Πρωταθλήματος λόγω κορωνοϊού.


Την διοργανώτρια αρχή εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της Ένωσης, Λεωνίδας Λεουτσάκος, μαζί με εκπροσώπους των ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακού, Χανίων και Απόλλωνα Σμύρνης.


Θετικό μεν το κλίμα αλλά χωρίς καμία ουσιαστική εξέλιξη να σημειώνεται στο φλέγον ζήτημα. Για την ακρίβεια, από πλευράς Super League 2, δεν κατατέθηκε καμία συγκεκριμένη πρόταση αναφορικά με τις μειώσεις που θέλουν να φέρουν στα συμβόλαια των παικτών, μετά τις συνέπειες που έχει επιφέρει η αναστολή του Πρωταθλήματος με τη μείωση των εσόδων και αυτό που συμφωνήθηκε είναι ΠΣΑΠ και Super League 2 «να τα ξαναπούν», εφόσον υπάρξει συγκεκριμένο πλάνο από τη διοργανώτρια αρχή, η οποία αναμένεται να καταθέσει μια ενιαία πρόταση για τις μειώσεις των συμβολαίων, σε νέα τηλεδιάσκεψη που θα γίνει για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να βρεθεί η «χρυσή» τομή..


Είναι αντιληπτό πως στην Κατηγορία υπάρχουν διαφοροποιήσεις στα συμβόλαια ανάλογα με την ομάδα. Για παράδειγμα, άλλο μπάτζετ και συμφωνίες έχουν κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Απόλλων Σμύρνης διαφορετικές ο ΑΟ Κασσιώπη και ο Απόλλων Πόντου, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για την πορεία των συζητήσεων.


Τέλος, εκφράστηκε εκ μέρους των παικτών η διάθεση να παίξουν κανονικά, εφόσον τηρηθεί και εφαρμοστεί κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο των ειδικών.

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
12
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Βερενίκη, Βερονίκη, Βερόνικα, Βερούλα, Βέρα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb