21/05/2020

Η ΕΠΣ Κέρκυρας «κοιμάται», την ώρα που άλλοι λειτουργούν!

Η ΕΠΣ Κέρκυρας, ως συνήθως κατάφερε να κάνει και πάλι την διαφορά και να μας εκπλήξει δυσάρεστα όπως αντιλαμβάνεται ο κάθε υγιής νούς, βγάζοντας μια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής: «Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Κέρκυρας ενημερώνει ότι όπως και οι υπόλοιπες Eνώσεις συνεχίζει να τελεί υπό καθεστώς αναστολής της λειτουργίας της λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού».


Δυστυχώς, για την Ένωση όμως, η οποία για μια ακόμη φορά υποτιμά την νοημοσύνη της αθλητικής κερκυραϊκής κοινότητας, πολλές ΕΠΣ έχουν επαναλειτουργήσει, είτε με συνεδριάσεις εκ του μακρόθεν, είτε στα γραφεία τους και ήδη έχουν ανακηρύξει Πρωταθλητή, έχουν επικυρώσει τις βαθμολογίες των Κατηγοριών τους και μερικές μάλιστα έχουν ανακηρύξει και τον Κυπελλούχο, ενώ άλλες εντός των ημερών θα προβούν στην ανάλογη ενέργεια .


Ενδεικτικά, παραθέτουμε τις αποφάσεις κάποιων Ενώσεων της χώρας :

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Χανίων σας ενημερώνει ότι τα γραφεία της Ενώσεως επαναλειτουργούν από σήμερα Τετάρτη 20 Μαϊου 2020, τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας που επιβάλλονται από τις αρμόδιες Αρχές και τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας ήτοι απόσταση, μάσκα, αντισηπτικά. Για οτιδήποτε θέμα σας, προτιμάτε την εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση ( τηλέφωνο - Fax - Email ). Σε περίπτωση προσέλευσης στα γραφεία της Ενώσεως παρακαλούμε όπως τηρείται τα μέτρα προστασίας.

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Καστοριάς συνεδρίασε την Τετάρτη 13 Μαΐου και διεκπεραίωσε τις διοργανώσεις της σύμφωνα με την απόφαση της ΕΠΟ, που αφορούν την επικύρωση της βαθμολογίας την ανάδειξη Πρωταθλητή και Κυπελλούχου

 

Η ΕΠΣ Ζακύνθου πραγματοποιεί συνεδριάσεις από την Παρασκευή 14 Μαΐου για την επίλυση των θεμάτων που απασχολούν την εκεί τοπική ποδοσφαιρική κοινωνία και μάλιστα αύριο Παρασκευή 22/5 στις 6 το απόγευμα θα ξανασυνεδριάσουν στα γραφεία της Ενωσης στο Γαϊτάνι .

 


Η ΕΠΣ Λέσβου συνεδρίασε την περασμένη Τρίτη 19 Μαΐου και ανακήρυξε τον Πρωταθλητή της τον Αετό Λουτρών και εντός των ημερών θα ξανασυνεδριάσει για τον υποβιβασμό η των προβιβασμό των σωματείων στις υπόλοιπες Κατηγορίες

 


Η ΕΠΣ Θράκης την περασμένη Παρασκευή 15 Μαΐου συνεδρίασε και αφού ανακήρυξε τους Πρωταθλητές της στις δυο τοπικές Κατηγορίες που έχει την Δόξα Ν, Σιδηροχωρίου και τον Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων και αποφάσισε να μην υποβιβαστεί κανένα σωματείο ανανέωσε το ραντεβού με τα μέλη της για την επόμενη εβδομάδα για την ανακήρυξη Κυπελλούχου

 


Η ΕΠΣ Δυτικής Αττικής την περασμένη Παρασκευή 15 Μαΐου ανακήρυξε με κλήρωση τον Κυπελλούχο της τον Βύζαντα Μεγάρων και το παρόν έδωσαν εννέα άτομα ενώ την κλήρωση έκανε η η Ταμίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου ,Γιώτα Σακκά.

 


Η ΕΠΣ Πειραιά την Τετάρτη 13 Μαΐου συνεδρίασε και ανακήρυξε τον Πρωταθλητή που ανεβαίνει στην Γ΄ Εθνική τον Α.Ο Προοδευτική Νεολαία καθώς και τις ομάδες που ανεβαίνουν στην Α΄ Κατηγορία.

 


Η ΕΠΣ Μακεδονίας, με τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε στις 11 Μαΐου τακτοποίησε τα θέματα όλων των Ομίλων και Κατηγοριών που διαθέτει (βαθμολογίες, προβιβασμούς , υποβιβασμούς κλπ) και εντός των ημερών θα εξετάσει και την εκκρεμότητα που αφορά την Α1 Κατηγορία.


Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
20
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευστάθιος, Στάθης, Σταθάς, Σταθάκος, Ευσταθία, Σταθία, Ευσταθούλα, Σταθούλα, Θεοπίστη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb