20/05/2020

Δ. Γεωργιάδης: «Ευτυχισμένος που έκλεισα την καριέρα μου μ' ένα Πρωτάθλημα»

Την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή της Handball Premier πανηγυρίζει ο 33χρονος Κερκυραίος , Διονύσης Γεωργιάδης, ο οποίος ενσωματώθηκε στην ομάδα της ΑΕΚ τον Ιούλιο του 2010, προερχόμενος από τον Φαίακα.


Μετά την απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης για οριστική διακοπή της σεζόν η πρωτοπόρος ως τότε «Ένωση» στέφεται πρωταθλήτρια Ελλάδας για την περίοδο 2019-2020, έχοντας για αρχηγό της τον Γεωργιάδη, ο οποίος μάλιστα εφέτος αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.


Ο αγαπημένος αθλητής του κόσμου των «κιτρινόμαυρων» δήλωσε στην αθηναϊκή ιστοσελίδα «greekhandball.com» τα ακόλουθα:
«Είμαστε όλοι χαρούμενοι για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Ήταν κάτι, για το οποίο δουλέψαμε σκληρά ολόκληρη την σεζόν και δίκαια κατέληξε σ' εμάς το Πρωτάθλημα. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα της Handball Premier, χωρίς καμία αμφισβήτηση.

Προσωπικά, νιώθω ευτυχισμένος, που μπόρεσα να κλείσω την καριέρα μου μ' ένα Πρωτάθλημα. Αυτός ήταν και ο λόγος, που δεν αποχώρησα έναν χρόνο νωρίτερα.

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στη διοίκηση, στο προπονητικό τιμ και σίγουρα σε όλους τους συμπαίκτες μου, γιατί η προσπάθεια που καταβάλαμε ήταν μεγάλη. Εύχομαι ολόψυχα, το Πρωτάθλημα αυτό να είναι μόνο η αρχή, και να ακολουθήσουν και άλλα τρόπαια μέσα στα επόμενα χρόνια».

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
20
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευστάθιος, Στάθης, Σταθάς, Σταθάκος, Ευσταθία, Σταθία, Ευσταθούλα, Σταθούλα, Θεοπίστη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb