20/05/2020

Σε παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατος της 29χρονης μητέρας

Σε παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατος της 29χρονης μητέρας η οποία έχασε τη ζωή της χθες το πρωί στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας στο θάλαμο οπού νοσηλευόταν το 4 μηνών βρέφος της.

Σύμφωνα με τον Ιατροδικαστική του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας Χριστόφορο Τσαλικίδη η άτυχη μητέρα δεν φέρει καμία κάκωση στο σώμα της γεγονός που αποκλείει εγκληματική ενέργεια και έτσι οδηγείται στο συμπέρασμα των παθολογικών αιτιών όπως κ αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Θα υπάρξουν όμως περαιτέρω εξετάσεις για να προσδιοριστεί επακριβώς η αιτία του θανάτου.

Να θυμίσουμε ότι τα ξημερώματα της Τρίτης η 29χρονη Ελένη Χανδρινού μητέρα δύο παιδιών, έχασε τη ζωή της.

Η μητέρα που νοσηλευόταν το παιδί της στο νοσοκομείο στο τμήμα της Παιδιατρικής βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις στο πάτωμα του δωματίου ,που νοσηλευόταν το παιδί της, το κλάμα του οποίου ξεσήκωσε τους γονείς που βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο και οι οποίοι ειδοποίησαν το νοσηλευτικό προσωπικό.

 

Η γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου και για πολλή ώρα οι γιατροί έκαναν προσπάθειες ανάνηψης χωρίς επιτυχία.

 

Η άτυχη γυναίκα γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 30 Απριλίου 1991 και έμενε στο Αυλιώτες μαζί με τον άντρα της και τα δύο τους παιδιά και το τελευταίο αντίο θα δώσουν συγγενείς και φίλοι την Παρασκευή 22 Μαΐου στις 17:00 στον Ιερο Ναό των Ταξιαρχών στους Αυλιώτες.

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
20
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευστάθιος, Στάθης, Σταθάς, Σταθάκος, Ευσταθία, Σταθία, Ευσταθούλα, Σταθούλα, Θεοπίστη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb