19/05/2020

Επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος αποφάσισε να ζητήσει η Super League 2

Σημαντικές ειδήσεις έβγαλε η τηλεδιάσκεψη της Super League 2 για το μέλλον του πρωταθλήματος. Αποφασίστηκε ομόφωνα η επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις και άμεσα θα κατατεθεί σχετικό αίτημα ώστε οι ομάδες να ξεκινήσουν το...restart όπως ήδη συμβαίνει στην SL1.

 

Το «ηλεκτρονικό» ΔΣ πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και μάλιστα καθορίστηκαν τα επόμενα βήματα που θα κρίνουν και την επανέναρξη.


Σύμφωνα με την ατζέντα που συζητήθηκε, αντιπροσωπεία της διοργανώτριας θα συναντηθεί με τον ΠΣΑΠ για το κρίσιμο θέμα των μειώσεων στα συμβόλαια των παικτών, ενώ θα υπάρξει και αίτημα προς την ΕΠΟ για οικονομική ενίσχυση ώστε οι ομάδες να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν από την κρίση που προκάλεσε η πανδημία.


Παράλληλα, η SL2 θα αποστείλει και επιστολή στην ΕΡΤ, με την οποία θα ζητάει προκαταβολή ή μέρος των χρημάτων από τα συμφωνηθέντα προκειμένου να ανασάνουν τα ταμεία των ΠΑΕ, με στόχο τα λεφτά αυτά να χρησιμοποιηθούν για τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού . Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση για επανεκίννηση του Πρωταθλήματος ελήφθη ομόφωνα από τις 12 ΠΑΕ της Κατηγορίας, μεταξύ των οποίων και ο ΑΟ Κασσιώπη.


Η επίσημη ενημέρωση της διοργανώτριας αναφέρει τα εξής:

«Να σταλεί αίτημα για ομαδικές προπονήσεις στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς και αιτήματα για συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης με τον ΠΣΑΠ και την ΕΠΟ για τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων και την επίλυση διαδικαστικών θεμάτων σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.»


Πηγή : Ιστοσελίδα MIKRI LIGA.COM

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
3
Ιούνιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ιερία, Ιέρεια, Υπατία, Υπατή, Υπατούλα, Πατούλα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb