19/05/2020

Βάσιμες ελπίδες για παραμονή της Λευκίμμης στην Γ΄Εθνική!

Μετά την προ τριών εβδομάδων απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για οριστική διακοπή όλων των ερασιτεχνικών διοργανώσεων, ο Θιναλιακός μπορεί να... κοιμάται ήσυχος, αφού η παραμονή του στην Γ' Εθνική είναι δεδομένη. Αγωνία, ωστόσο, υπάρχει στο... στρατόπεδο της ετέρας κερκυραϊκής ομάδας της Κατηγορίας, δηλαδή της ΑΕ Λευκίμμης.


Εάν κρίνουμε, πάντως, από τα λεγόμενα του Παναγιώτη Δημητρίου, τότε η «Βασίλισσα» θα πρέπει να είναι πολύ αισιόδοξη! Τι εννοούμε;


Σήμερα Τρίτη (19/5) το απόγευμα, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών και Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και -μεταξύ άλλων- ανέφερε ότι θα ήταν πολύ άδικο να υποβιβαστεί από την Γ' Εθνική κάποιο σωματείο που μέχρι την διακοπή του Πρωταθλήματος διεκδικούσε με αξιώσεις την σωτηρία του. Για τον λόγο αυτό, πρόθεση της Επιτροπής της οποίας προΐσταται είναι να εισηγηθεί την παραμονή των ομάδων που βρισκόντουσαν μεν κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά οι οποίες απείχαν μόλις έναν ή δύο βαθμούς από το σωματείο που σωζόταν.


Μία τέτοια ομάδα, θεωρείται και η ΑΕΛ, η οποία την στιγμή της διακοπής είχε 29 βαθμούς και βρισκόταν ακριβώς κάτω από την... διακεκαυμένη γραμμή της κατάταξης του 4ου Ομίλου, μόλις έναν πόντο πίσω από τους Μακεδονικό Φούφα, Ανατολή Ιωαννίνων και ΑΕ Μεσολογγίου. Επομένως, οι πιθανότητες σωτηρίας, ήταν γι' αυτήν ακέραιες.


Κρίνοντας, λοιπόν, από τις δηλώσεις του κ. Δημητρίου, τότε αναμφισβήτητα οι Λευκιμμιώτες έχουν βάσιμες ελπίδες να παίξουν και του χρόνου στην συγκεκριμένη Κατηγορία, για 4η διαδοχική σαιζόν. Τίποτα, όμως, δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί, γι' αυτό και θα αναμένουμε τις επίσημες αποφάσεις της Ομοσπονδίας, στις επόμενες μέρες.


Από ‘κει και πέρα, όπως επισήμανε ο Παναγιώτης Δημητρίου, η Επιτροπή Διοργανώσεων θα εισηγηθεί τον απευθείας προβιβασμό στην Football League των συλλόγων που προπορεύονταν στους βαθμολογικούς πίνακες των 8 Ομίλων της Γ' Εθνικής. Υπενθυμίζουμε ότι στην κορυφή του 4ου Ομίλου ήταν η ΑΕ Ποντίων Καραγιαννίων Κοζάνης, με 53 πόντους, ευρισκόμενη στο μόλις «συν 2» από την Αναγέννηση Άρτας.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Σάββατο
11
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευφημία, Εύφη, Εύφημη, Εύφημος, Ευφημούλα, Ευφούλα, Φούλα, Όλγα, Ολγίτσα, Γίτσα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb