18/05/2020

Επανεκλογή Σπύρου Κουρτέση στην προεδρία του Αστέρα Πετριτή

Με τον Σπύρο Κουρτέση στον προεδρικό του θώκο, θα συνεχίσει να πορεύεται και τον επόμενο χρόνο ο Αστέρας Πετριτή.


Χθες Κυριακή (17/5) πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση των «κόκκινων», με τον γνωστό Πετριτιώτη επιχειρηματία να επανεκλέγεται επικεφαλής του διοικητικού σχήματος, για 5η συνεχόμενη χρονιά. Μια εξέλιξη που ήταν αναμενόμενη, δεδομένου ότι το έργο του κ. Κουρτέση κρίνεται ως απολύτως επιτυχημένο. Επί ημερών του, το σωματείο οργανώθηκε σε όλα τα επίπεδα και η ομάδα καθιερώθηκε πρωταγωνίστρια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Κέρκυρας, ενώ έγιναν και σημαντικές βελτιωτικές εργασίες στο δημοτικό γήπεδο Πετριτή, το οποίο έχει αναβαθμιστεί σε τεράστιο βαθμό.


Η χθεσινή Γ.Σ. έλαβε χώρα στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Σχολείου Πετριτή, τηρώντας τα πρωτόκολλα ασφαλείας και υγιεινής, λόγω κορωνοϊού. Των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, προηγήθηκαν ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς, καθώς και συζήτηση για τις Ακαδημίες του συλλόγου.


Από την εκλογική διαδικασία, προέκυψε ένα καινούργιο πανίσχυρο και «στιβαρό» 15μελές Δ.Σ., το οποίο στις αμέσως επόμενες μέρες θα συγκροτηθεί σε Σώμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του CORFUCORNER.GR, στα πόστα των Αντιπροέδρων θα διατηρηθούν οι Λεωνίδας Στούπας και Σπύρος Λέσσης, που θα αποτελέσουν ξανά τους στενούς συνεργάτες του Σπύρου Κουρτέση.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
20
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευστάθιος, Στάθης, Σταθάς, Σταθάκος, Ευσταθία, Σταθία, Ευσταθούλα, Σταθούλα, Θεοπίστη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb