18/05/2020

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής χρημάτων 10.600 ευρώ από τραπεζική κάρτα

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, υπόθεση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, για το αδίκημα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, αντίστοιχαΕξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, υπόθεση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, για το αδίκημα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, αντίστοιχα.

 

Ειδικότερα, από την αξιοποίηση των στοιχείων της αστυνομικής έρευνας, ταυτοποιήθηκε η δράση ημεδαπού, σε υπόθεση κλοπής χρημάτων ύψους (10.600) ευρώ, από τραπεζική κάρτα ημεδαπού, η οποία είχε απολεσθεί την Τρίτη (12.05.2020) στην Κέρκυρα.

 

Στην υπόθεση εμπλέκεται ακόμη ένας ημεδαπός, όπου στον τραπεζικό του λογαριασμό μεταφέρθηκαν από τον δράστη (4.000) ευρώ.

 

Κατά την διάρκεια των ερευνών που πραγματοποιηθήκαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού στις κατοικίες των εμπλεκομένων, βρέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των (3.195) ευρώ τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη και ένα κινητό τηλέφωνο προϊόν αγοράς, της ίδιας τραπεζικής κάρτας.

 

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δύο ημεδαπών, θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
20
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευστάθιος, Στάθης, Σταθάς, Σταθάκος, Ευσταθία, Σταθία, Ευσταθούλα, Σταθούλα, Θεοπίστη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb