17/05/2020

ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ: «Γκολ ήθους και αξιοπρέπειας από τον Απόλλωνα Ευπαλίου»

Μετά την εγκωμιαστική αναφορά του Απόλλωνα Ευπαλίου για τον Θιναλιακό, τον οποίο χαρακτήρισε «κόσμημα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο», το σωματείο της βόρειας Κέρκυρας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, όπου επισημαίνει το ήθος και την αξιοπρέπεια της ομάδας της Φωκίδας:«Αποτελεί ξεχωριστή τιμή για το Σωματείο μας το δημοσιευμα του Απόλλων Ευπάλιου για την ομαδα μας. Η αναφορα αυτη δείχνει πως το ποδόσφαιρο δεν δημιουργεί μόνο αθλητές με ικανότητες στο συγκεκριμένο άθλημα αλλά σφυρηλατεί χαρακτήρες και υγιείς σκεπτόμενους ανθρώπους.


Ωστόσο, πέρα από τα αγωνιστικά κριτήρια και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστων του Απόλλωνα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο γήπεδο, πρέπει να αναγνωριστεί η συμπεριφορά που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Γ ' Εθνικής.


Ο Απόλλων Ευπάλιου ειναι μια ομάδα που είναι νικήτρια από το πρώτο δευτερόλεπτο του φετινου Πρωταθλήματος βάζοντας τα περισσότερα γκολ ηθους και αξιοπρέπειας. Γι αυτό και θα θεωρούμε ότι η ομάδα θα πρέπει να είναι όχι μόνο υποψήφια αλλά να διακριθει και να της απονεμηθει βραβείο ΠΣΑΤ».

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
21
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ιωνάς, Ίων, Ιωνία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb