02/05/2020

Δήλωση του Ποζίδη για τις επόμενες κινήσεις της ΕΠΣΚ

Με γραπτή του δήλωση, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας, Παναγιώτης Ποζίδης, ανακοίνωσε τις κινήσεις στις οποίες θα προβεί η Ένωση, ώστε να πραγματοποιηθεί η επικύρωση των βαθμολογιών στις τρείς τοπικές κατηγορίες για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο, ενώ θα γίνει και η κλήρωση για την ανακήρυξη του φετινού Κυπελλούχου και επίσης θα εξεταστεί από το Δ.Σ το θέμα των Υποδομών.

 

 


Αναλυτικά, η δήλωση του Κιλκισιώτη παράγοντα


«Όπως ήδη έγινε γνωστό με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο έχει ανασταλεί οριστικά η διεξαγωγή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και του κυπέλλου των Ε.Π.Σ., καθώς και της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας της Ε.Π.Ο., της περιόδου 2019-20.


Σύμφωνα με την απόφαση της Ε.Π.Ο επικυρώνονται οι βαθμολογίες σε όλες τις τοπικές ερασιτεχνικές κατηγορίες, όπως είναι διαμορφωμένες σήμερα και ο πρωτοπόρος στην Α1 κατηγορία Ο.Φ.Α.Μ προβιβάζεται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία της περιόδου 2020-21.


Επειδή η απόφαση της Ε.Π.Ο δεν περιλαμβάνει τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής κατηγορίας, το οποίο είναι διασυνδεμένο με τα τοπικά πρωταθλήματα είναι αδύνατο σήμερα να ανακοινωθεί η οριστική διευθέτηση των πρωταθλημάτων.
Έχουμε υπόψη μας, λοιπόν, για το επόμενο διάστημα ότι:

1. Τις επόμενες ημέρες, ανάλογα με τις συνθήκες, θα συνεδριάσει το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας, για να επικυρώσει τις βαθμολογίες όλων των κατηγοριών, με βάση την απόφαση της Ε.Π.Ο.

2. Θα προγραμματίσουμε τη διαδικασία που αποφάσισε Ε.Π.Ο για την ανακήρυξη του κυπέλλου (κλήρωση).

3. Θα εξετάσουμε όλα τα ζητήματα που αφορούν στις φετινές διοργανώσεις υποδομών.

4. Θα περιμένουμε την τελική απόφαση για την Γ' εθνική.

5. Θα μελετήσουμε όλα τα ενδεχόμενα για την κατάρτιση των κατηγοριών της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου, αφού καλύψουμε όλα τα νομικά ζητήματα που προκύπτουν.


Με την ευκαιρία αυτή θέλω να συγχαρώ όλους όσους συμμετείχαν με διάφορες ιδιότητες στο φετινό, μικρότερης διάρκειας, πρωτάθλημα και ιδιαίτερα για το συνετό και ώριμο τρόπο που αντιμετώπισαν όλοι το τεράστιο υγειονομικό και κοινωνικό πρόβλημα που απασχολεί την κοινωνία μας. Θα έχουμε χρόνο για μπάλα.


Θέλω να διαβεβαιώσω όλο τον κόσμο του τοπικού ποδοσφαίρου ότι με υπευθυνότητα και κατανόηση θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο, αξιοποιώντας κάθε πρόσφορη δυνατότητα.
Όλα θα ρυθμιστούν με έγκυρο τρόπο το επόμενο διάστημα.
Το σημαντικό αυτήν την ώρα είναι να επιστρέψουμε στη νέα «κανονικότητα» της ζωής μας, με δύναμη, αισιοδοξία, για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων μας.
Αυτή είναι η νέα ευθύνη μας από την επόμενη εβδομάδα: μένουμε ασφαλείς, καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί»!

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
21
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ιωνάς, Ίων, Ιωνία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb