02/05/2020

Με κλήρωση η ανάδειξη του Κυπελλούχου της ΕΠΣΚ

Ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Κέρκυρας για την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο θα αναδειχθεί μέσω κλήρωσης που θα διενεργήσει η Ένωση, όπως αποφάσισε η ΕΠΟ.


Κατόπιν τούτου στην διαδικασία θα συμμετάσχουν οι τέσσερεις ομάδες που είχαν περάσει στα Ημιτελικά δηλαδή ο Θιναλιακός, ο Αστέρας Πετριτή, ο ΟΦΑΜ και ο Αχιλλέας Νυμφών

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας έχει ως ακολούθως:

«Σε συνέχεια της ομόφωνης απόφασης της Εκτ. Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για οριστική διακοπή της διεξαγωγής όλων των εθνικών και τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, καθώς και των διοργανώσεων κυπέλλου, την αρμοδιότητα και ευθύνη διεκπεραίωσης των οποίων έχουν οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, η επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ διευκρινίζει τα ακόλουθα.

Στις περιπτώσεις που ο κυπελλούχος δεν έχει ήδη αναδειχθεί βάσει αγωνιστικού αποτελέσματος, τότε η ανάδειξή του θα γίνει με τη διαδικασία της κλήρωσης, στην οποία θα λάβουν μέρος τα σωματεία που έχουν ήδη προκριθεί στην τελική ή στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Την ευθύνη διενέργειας της σχετικής διαδικασίας έχουν οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων».

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
21
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ιωνάς, Ίων, Ιωνία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb