01/05/2020

ΘΥΕΛΛΑ: «Δεν μπορεί η ΕΠΣΚ να ισοπεδώνει τις προσπάθειές μας»!

Μέσω της ακόλουθης αναρτησης στο facebook  της  Θύελλας Γαρίτσας ασκείται δριμεία κριτική στην ΕΠΣ Κέρκυρας αναφορικά με τα τελευταία γεγονότα:

Η ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ με απόφαση της έδωσε τέλος στα τοπικά πρωταθλήματα.....
Στην Β ερασιτεχνική κατηγορία έως την διακοπή λόγω Κορωνοιου η βαθμολογία ήταν :
1) Εθνικός Περουλαδων (59)
2) Άρης Μέσης (56)
3) Ποσειδών Βιταλαδων (45)
4) Θύελλα Ολύμπου Κέρκυρας (44).

Δικαίως ανεβαίνει κατηγορία ο Εθνικός Περουλαδων με απόφαση της ΕΠΣ , γιατί η πορεία του στο πρωτάθλημα ήταν σταθερή και το δικαιούνται.

Όμως δεν μπορεί η ΕΠΣ να ισοπεδώσει την μεγάλη προσπάθεια των άλλων τριών ομάδων που διεκδικούσαν την άνοδο τους.
Κανονικά θα έπρεπε απευθείας άνοδο να έχει και ο Άρης Μέσης και ο τρίτος με τον τέταρτο της βαθμολογίας ή να ανέβουν και αυτοί ή τουλάχιστον να παίξουν έστω έναν αγώνα μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο και ο νικητής να ανέβει κατηγορία.


Δυστυχώς είχαμε ακόμα μία απόφαση της ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΛΑΘΟΣ, μετά και από τα τραγελαφικά που είχαμε με τους διαιτητές που είχαν ορίσει στο πρωτάθλημα και που κάποιοι δεν θα μπορούσαν να κουμαντάρουν ούτε πρόβατα στο μαντρί...!!!!!!
Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα της Θύελλας που με παίκτες με μέσο όριο ηλικίας που δεν υπερβαίνει τα 17 έτη, έκαναν μια καταπληκτική πορεία και έπαιξαν ένα ποδόσφαιρο που πολλές ομάδες ζήλεψαν !!!!
Μια πορεία κόντρα σε Θεούς και Δαίμονες με σοβαρούς τραυματισμούς και κόντρα σε διαιτησίες μαύρες.....
Ένα μεγάλο μπράβο στην διοίκηση του Ολύμπου και της Θύελλας που ήταν δίπλα σε αυτά τα παιδιά και που δημιουργούν το φυτώριο για την μεγάλη ομάδα του ΟΛΥΜΠΟΥ ή και άλλων μεγάλων συλλόγων.
Ένα μεγάλο μπράβο στον πρόεδρο μας Σπύρο Μπαλο που ήταν εκεί στα δύσκολα, στον προπονητή μας Σπύρο Βλάσση που δημιούργησε αυτό το σύνολο και που δεν μάσησε και με τους πιτσιρικάδες του έκανε την διαφορά στο πρωτάθλημα.
Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στον πολύπειρο Νίκο Βαγγαλατη που είτε ως βοηθός προπονητή είτε και ως παίκτης όταν και όπου χρειάστηκε, καθοδήγησε με την εμπειρία του τους παίκτες μας.
Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτά τα παιδιά, τους παίκτες μας που μας έκαναν υπερήφανους με τον αγώνα που έδωσαν και απέδειξαν ότι μπορούν να τα βάλουν με τον οποιονδήποτε αντίπαλο, δυσκολία και κόντρα σε κακές διαιτησίες!!!
Έχουν παρόν και λαμπρό μέλλον!!!
ΘΥΕΛΛΑ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ»!!!!

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
21
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ιωνάς, Ίων, Ιωνία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb