01/05/2020

ΟΦΑΜ: «Δεν αισθανόμαστε την ανάγκη να απολογηθούμε σε κανέναν»

Αναφορικά με τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, η διοίκηση του ΟΦΑΜ εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας ότι η ομάδα δεν φέρει ευθύνη για τις αποφάσεις άλλων και πως δεν αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί σε κανέναν, ενώ της αξίζει η κατάκτηση του 6ου Πρωταθλήματος.


Η σχετική ανάρτησή στην σελίδα του σωματείου στο facebook, έχει ως εξής:


«Ο όμιλος φιλάθλων Αγίου Ματθαίου εύχεται σε όλον τον κόσμο καλό μήνα , υγεία και δύναμη για να ξεπεραστεί αυτή η δύσκολη κατάσταση που δοκιμάζει επίμονα τα νεύρα και την αντοχή όλων μας.


Μετά και τις τελευταίες αποφάσεις των διοικούντων στην ΕΠΟ που επηρεάζουν αναπόφευκτα και τις ποδοσφαιρικές εξελίξεις στο νησί μας, ο όμιλος αισθάνεται την ανάγκη να τοποθετηθεί δημόσια.


Τις τελευταίες ημέρες γράφονται διάφορα δεξιά κ αριστερά με τον κίνδυνο να βρεθούμε στο τέλος και κατηγορούμενοι για αποφάσεις άλλων. Κινδυνεύουμε να κατηγορηθούμε γιατί κάναμε έναν προσεκτικό και επιτυχή σχεδιασμό της ομάδας μας το περασμένο καλοκαίρι. Κινδυνεύουμε να κατηγορηθούμε στο ότι πήγαμε σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις χωρίς να ψάχνουμε άλλοθι και βοήθεια από εξωγενείς παράγοντες (ακόμη κ σε ματς που αδικήθηκαμε). Κινδυνεύουμε να κατηγορηθούμε γιατί 23 ολόκληρες αγωνιστικές πρωταθλήματος κ 7 κυπέλου παρουσιάσαμε μια πολύ όμορφη εικόνα εντός του αγωνιστικού χώρου παραμένοντας αήττητοι κ πρωτοπόροι κάτι που είχε να συμβεί στο Κερκυραϊκό ποδόσφαιρο πολλές δεκαετίες.

 

Για όλους αυτούς τους λόγους δεν αισθανόμαστε την ανάγκη να απολογηθουμε σε κανέναν. Λυπουμαστε που δεν έγιναν οι τρεις τελευταίοι αγώνες μας και λυπουμαστε που δεν έγινε το μεγάλο ντέρμπι με τον συνδιεκδικητη του τίτλου Αστέρα Πετρίτη για να δείξει η Ομάδα μας κ να αποδείξει ότι δικαιούται τον τίτλο του πρωταθλητή. Όσο άδικο είναι για την ομάδα του Αστέρα άλλο τόσο είναι κ για μας που ήμασταν στην κορυφή ολόκληρο το πρωτάθλημα. Οταν όμως χάνονται ανθρώπινες ζωές τα παιχνίδια κάνουν στην άκρη. Προτεραιότητα έχει η υγεία.


Υ.Γ. Αν η ΕΠΣ Κέρκυρας είχε το δικαίωμα να επανεκκινήσει το υπόλοιπο του πρωταθλήματος ακόμη κ μέσα στο καλοκαίρι ο ΟΦΑΜ θα ήταν έτοιμος να το αποδεχτεί. Αν όμως δεν είναι δυνατόν να γίνει λόγω της πανδημίας ε τότε λοιπόν αφήστε μας να βάλουμε το 6ο αστέρι στην φανέλα μας. Το δικαιούμαστε»!!!

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
20
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ιωνάς, Ίων, Ιωνία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb