01/05/2020

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ: «Απαιτούμε την αποκατάσταση της κατάφορης αδικίας»!

Η διοίκηση του Αστέρα Πετριτή, όπως είχε προαναγγείλει το Corfu Corner.gr, παίρνει επίσημη θέση, τόσο αναφορικά με την διακοπή των ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων, όσο και με τα ρεπορτάζ μερίδας του Τύπου που έχρισαν άξιο και δίκαιο Πρωταθλητή της ΕΠΣ Κέρκυρας τον ΟΦΑΜ.


Όπως επισημαίνουν οι Πετριτιώτες, οι Πρωταθλητές ανακηρύσσονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και απαιτούν την αποκατάσταση της κατάφορης αδικίας, δηλαδή την μη κατακύρωση του τίτλου στους Αγιομαθίτες και παράλληλα την άνοδο αμφοτέρων των ομάδων στην Γ΄ Εθνική.

Παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση του συλλόγου του λιμανιού:


«ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΥΠΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΟ ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΤΡΙΤΗ

Αρχικά, ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, με υγεία, και σύντομη επιστροφή στην κανονικότητα.


Έπειτα από την ανακοίνωση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ περί αναστολής των πρωταθλημάτων, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ολοκληρώσουμε την αγωνιστική μας σεζόν πρόωρα.


Παρ'όλα αυτά, λόγω της βαθμολογικής κατάταξης της Α1 ΕΠΣ Κέρκυρας, κατά την οποία το πρωτάθλημα βρισκόταν σε πολύ κρίσιμη καμπή, είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες για να προστατεύσουμε τον κόπο και τον ιδρώτα της διοίκησης, των ποδοσφαιριστών μας αλλά και των φιλάθλων μας.


Με αφορμή τα άρθρα ορισμένων αθλητικών site και συγκεκριμένων δημοσιογράφων, οι οποίοι έχρισαν άξιο πρωταθλητή το φιλικό σωματείο του ΟΦΑΜ, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ορθότατα οι αρμόδιες αρχές προέβησαν σε διακοπή των πρωταθλημάτων, διότι πρωτεύουσα σημασία έχει η υγεία όλων των συντελεστών. Σε καμία όμως περίπτωση δεν βαφτίζουμε κάποιον πρωταθλητή «με το έτσι θέλω», γιατί απλούστατα είναι άδικο και ανήθικο για εμπλεκόμενους και μη.


Τα πρωταθλήματα κρίνονται μόνο στο γήπεδο και όχι οπουδήποτε αλλού. Πολλώ δε μάλλον, από τη στιγμή που τις δύο ομάδες χώριζαν 6 βαθμοί, με ένα παιχνίδι λιγότερο για την ομάδα μας. Έπειτα, μείζονος σημασίας είναι ότι απέμεναν 3 παιχνίδια, με αποκορύφωμα το μεταξύ μας παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Πετριτή, το οποίο κατά γενική ομολογία θα αναδείκνυε τον πρωταθλητή.


Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να θίξουμε την ομάδα του ΟΦΑΜ, η οποία φάνηκε ισάξια μας καθ'όλη της διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά οφείλουμε να τονίσουμε την κατάφωρη αδικία που θα υποστεί η ομάδα μας, σε περίπτωση που ισχύσουν αυτά που ο Τύπος βιάστηκε να δημοσιεύσει.


Ζητούμε από την ΕΠΣ Κέρκυρας να τοποθετηθεί επίσημα και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια και η κατάφωρη αδικία που προσπαθούν να κάνουν στον Αστέρα.


Λαμβάνοντας υπ'όψιν τα παραπάνω θεωρούμε σωστό και τίμιο να προβιβαστούν και οι δύο ομάδες χωρίς την ανάδειξη πρωταθλητή, καθ'ότι ισάξιες, ούτως ώστε να αποκατασταθεί η όποια αδικία.Τέλος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν την ανακοίνωση της αρμόδιας αρχής, η οποία τονίζει ότι η πρωτοπόροι των πρωταθλημάτων προβιβάζονται, μην κάνοντας ουδεμία αναφορά σε ανακήρυξη πρωταθλητή.


Υπεύθυνος Τύπου
Παγκράτης Χαράλαμπος»

 

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
20
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ιωνάς, Ίων, Ιωνία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb