30/04/2020

Πιράνχας: «Ο πρώτος δεν είναι και Πρωταθλητής»!

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Αστέρα Πετριτή, γνωστοί ως «Πιράνχας», ανέβασαν στην σελίδα τους στο facebook, ανάρτηση με την οποία δεν θεωρούν Πρωταθλητή όποια ομάδα παίρνει τον τίτλο στα... χαρτιά, αλλά εντός του γηπέδου.


Η ανάρτηση έχει ως ακολούθως:
«Άξιοι πρωταθλητές το ένα site, δικαίως πρωταθλητές το άλλο.
Εμείς έχουμε να πούμε μονο πως πρωταθλητής γίνεσαι εντός γηπέδου!
Δικαίως πρωταθλητής της κάθε ΕΠΣ θα ήταν αν η όποια ομάδα έπαιρνε το πρωτάθλημα αγωνιστικά!


Ετσι δεν είσαι πρωταθλητής εισαι απλά πρωτος και τελειώνεις ως πρώτος χωρίς κάποια τιμητική διάκριση κλπ λογο του Αγίου covid-19.
Τώρα, όσο αναφορά επίσημη σελίδα η οποία γράφει: "ΕΠΑΙΖΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ"Εμεις διορθώνουμε πως οι αριθμοί λένε ότι ο Πετριτής έχει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία και ότι έχει διαφορά με τον πρώτο 3 βαθμούς ενώ εκκρεμεί το μεταξύ τους παιχνίδι μεσα στην έδρα του Αστέρα Πετριτή!
Τέλος μιας και αναφερόμαστε συνέχεια σε άξιους κατακτητές κλπ κλπ να πούμε πως η μόνη κούπα που σηκώθηκε ψηλά την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 εντός των τεσσάρων γραμμών είναι εκείνη του Super Cup η οποία είναι και στην τροπαιοθηκη μας.Υ.Γ. κανένα πρόβλημα δεν έχουμε με την τοπική ομάδα του Αγίου Ματθαίου, πρόβλημα έχουμε με το βάπτισμα του "Αξιού Πρωταθλητή"


-Η ομάδα των Piranhas»

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
21
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ιωνάς, Ίων, Ιωνία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb