30/04/2020

Πανηγυρική ανακοίνωση από τον ΟΦΑΜ!

Μέσω ανακοίνωσής του, ο ΟΦΑΜ πανηγυρίζει για την ανάδειξή του σε Πρωταθλητή της ΕΠΣ Κέρκυρας, βάσει της χθεσινοβραδυνής απόφασης της ΕΠΟ, δίχως όμως από τον Όμιλο να γίνεται ειδική μνεία στον πρωτεργάτη της φετινής επιτυχημένης πορείας της ομάδας, Σάββα Σιδερόπουλο.


Η ανάρτηση του συλλόγου του Αγίου Ματθαίου στο facebook, έχει ως εξής:


«ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2019-2020 #ΟΦΑΜ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 6 ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΈΠΑΙΖΕ ΦΈΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ(ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ) ΟΠΩΣ ΕΠΊΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΉ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑΤΟΣ ΒΡΙΣΚΌΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑΤΟΣ.


Η ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΔΙΟΊΚΗΣΗΣ,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΏΝ ,ΚΟΣΜΟΥ ΈΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ ΚΑΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ(6Η ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΟΥ),ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΎ ΜΑΣ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ.ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΈΝΟ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΠΑΙΧΤΏΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΤΆΦΕΡΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ.ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΈΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΊΑΣ,ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΆ ΕΝΤΟΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΌΝΙΑ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΤΑΜΗΦΘΗΚΑΝ.


ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΗ.ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ,ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...
ΓΙΑΤΙ Ο ΟΦΑΜ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ...
#ΟΜΙΛΟΣ_ΦΙΛΑΘΛΩΝ_ΑΓΙΟΥ_ΜΑΤΘΑΙΟΥ
#CHAMPIONS_2019_2020»

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
21
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ιωνάς, Ίων, Ιωνία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb