30/04/2020

Ξεκινά προπονήσεις η Καρύδη στις 4 Μαΐου στο ΕΑΚΚ

Η Σπυριδούλα Καρύδη θα είναι η μοναδική αθλήτρια, που θα ξεκινήσει προπονήσεις στο ΕΑΚ Κέρκυρας την προσεχή Δευτέρα 4 Μαΐου, εφόσον ανοίγουν ξανά «με περιορισμούς» οι ανοιχτοί χώροι άθλησης, για να υποδεχτούν τους κορυφαίους αθλητές και μόνον αυτούς.


Αυτό έγινε γνωστό σε τηλεδιάσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με 130 εκπροσώπους διαφόρων φορέων, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του ΕΑΚ Κέρκυρας, Σταμάτης Λυκούρης, με αντικείμενο τα υγειονομικά πρωτόκολλα στη σταδιακή επανένταξη της αθλητικής δραστηριότητας.


Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο καθηγητής λοιμοξιολογίας, Σωτήρης Τσιόρδας, ο οποίος έκανε αναφορά σε όλα τα απαραίτητα μέτρα που χρειάζονται για να μπορέσουν οι αθλητές να επιστρέψουν στις προπονήσεις, αλλά και τη σημαντικότητα της τήρησης όσων θα αποφασιστούν. Έτσι, σε πρώτη φάση έγινε γνωστό ότι η επανέναρξη της αθλητικής δράσης θα έρθει από τις ανοικτές εγκαταστάσεις και τους ελίτ αθλητές των ατομικών αθλημάτων.


Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, μόνον 107 αθλητές από 13 Ομοσπονδίες, που συμμετέχουν στις προολυμπιακές ομάδες, μπορούν να προπονούνται και σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ20 στο τριπλούν, Σπυριδούλα Καρύδη.

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
20
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ιωνάς, Ίων, Ιωνία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb