29/04/2020

Η ΕΠΣ Κέρκυρας συνεχίζει να… ξύνει τα φρύδια της!

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ανέκαθεν ήταν παραμελημένο από την ελληνική Πολιτεία. Τώρα, όμως, εξαιτίας της πανδημίας, διάγει εξαιρετικά δύσκολες στιγμές και κυριολεκτικά είναι... επί ξύλου κρεμάμενο!


Το τελευταίο διάστημα, αρκετές Ενώσεις της Ελλάδας ανέλαβαν πρωτοβουλίες για την στήριξη του αθλήματος και την ενίσχυση των σωματείων. Παραδείγματος χάριν, η ΕΠΣ Μακεδονίας και η ΕΠΣ Ηρακλείου απέστειλαν επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, όπου η μεν πρώτη ζητά να επιχορηγηθούν οι ομάδες μέσω της ΕΠΟ ή των Ενώσεων, ενώ η δε δεύτερη προτείνει να σχεδιαστεί ένα πλάνο βιωσιμότητας του ποδοσφαίρου. Υπενθυμίζουμε και την πρόσφατη κίνηση της ΕΠΣ Αχαΐας, να δωρίσει 3.000 προστατευτικές μάσκες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.


Όσον αφορά την δική μας Ένωση, κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια και σφυρίζει αδιάφορα. Ουδεμία πρωτοβουλία, ουδεμία μέριμνα. Η Διοίκηση της ΕΠΣ Κέρκυρας μένει αμέτοχη στην επίλυση του προβλήματος κι επιδίδεται στο αγαπημένο της χόμπυ: Να ξύνει τα φρύδια της!

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
20
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ιωνάς, Ίων, Ιωνία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb