05/04/2020

Δωρεά ιατρικού υλικού από τις Λίγκες του ελληνικού ποδοσφαίρου

Οι τρείς διοργανώτριες αρχές του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου ( Super League 1, Super League 2 και Football League) προχώρησαν σε δωρεά ιατρικού υλικού προκειμένου να ενισχύσουν τα νοσοκομεία της χώρας, που δίνουν την δική τους μάχη κατά του κορονοϊού.

 

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις έχουν ως εξής:
1. «Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, η διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου επαγγελματικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου της Ελλάδας, από κοινού με τη δεύτερη τη τάξει διοργανώτρια αρχή, τη Super League 2, θα προχωρήσουν στη δωρεά ιατρικού υλικού, όπου αυτό απαιτηθεί, συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο στην καταπολέμηση της πανδημίας.
Η Super League, με αίσθημα ευθύνης, ευχαριστεί θερμά και στέκεται αρωγός στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του Ε.Σ.Υ., των νοσηλευτών, των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ, των ενστόλων και όλων όσοι μοχθούν νυχθημερόν για την προστασία της δημόσιας υγείας.
Το ποδόσφαιρο ενωμένο επιδεικνύει την αλληλεγγύη του στους ανθρώπους που βρίσκονται στην "πρώτη γραμμή" και τονίζει για μια ακόμα φορά, ότι ο σεβασμός στις οδηγίες των αρμόδιων φορέων, αποτελεί μονόδρομο για τον περιορισμό των επιπτώσεων της πανδημίας».


2. «Με γνώμονα την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά οι ιατροί, οι νοσηλευτές των νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας μας καθώς και οι ένστολοι για την ασφάλεια των πολιτών, η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας σε συνεργασία με τη Super League προχωράει σε δωρεά ιατρικού υλικού όπου αυτό απαιτηθεί.
Ένα μικρό ευχαριστώ μπροστά στο μεγάλο έργο που προσφέρουν καθημερινά οι σύγχρονοι ήρωες της καθημερινότητάς μας. Μένουμε ενωμένοι, μένουμε δυνατοί, μένουμε σπίτι»!

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
3
Ιούνιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ιερία, Ιέρεια, Υπατία, Υπατή, Υπατούλα, Πατούλα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb