01/04/2020

Σε καραντίνα το χωριό του Βασίλη Ξάνθη

Η Καστοριά είναι από τις τοποθεσίες που έχουν πληγεί περισσότερο από τον κορωνοϊό, για τον λόγο αυτό χθες Τρίτη (31/3) το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας επέβαλλε πολύ αυστηρά περιοριστικά μέτρα σε συγκεκριμένες περιοχές.


Μεταξύ των περιοχών που έχουν αποκλειστεί και έχουν μπεί σε καραντίνα, είναι και το Νεστόριο. Πρόκειται για το χωριό του προπονητή Βασίλη Ξάνθη, ο οποίος τα τελευταία 7 χρόνια υπηρετεί το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο, ενώ σήμερα εργάζεται στον Φαίακα Μαραθιά.


Θα πρέπει εδώ να επισημανθεί ότι ο 52χρονος τεχνικός δεν βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, αλλά παραμένει στο «Νησί των Φαιάκων», όπου τα πράγματα δείχνουν να είναι πολύ καλύτερα, εν συγκρίσει με την Καστοριά. Ο Ξάνθης διαμένει στα Μοραΐτικα και αναμένει τις εξελίξεις, καθώς -όπως μαθαίνουμε- στους άμεσους στόχους του είναι να ταξιδέψει στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής για μόνιμη κατοίκηση, καθαρά για οικογενειακούς λόγους.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
26
Νοέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Κυπαρισσία, Σίσσυ, Παρέσια, Παρεσίνα, Παρεσσία, Παρέσσα, Νίκων, Στέργιος, Στέργης, Στέργος, Στεργία, Στεργιανή, Στεργιούλα, Στεργιούδα, Στυλιανός, Στυλιανή, Στέλιος, Στελής, Τέλης, Τέλιος, Στελίτσα, Στέλα, Στέλλα, Στέλια, Τέλα, Τελία, Τελίτσα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb