01/04/2020

Γιατί δεν παρεμβαίνει ο εισαγγελέας; (Νο 3)

Πριν από δύο μήνες, στα τέλη Ιανουαρίου, δύο εβδομάδες πριν την ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κέρκυρας, ο Γιώργος Κουλόπουλος έκανε μια ανάρτηση στο Facebook. Εκεί, ανέφερε πολλά και διάφορα. Τα περισσότερα ήταν αδιάφορα και άνευ σημασίας. Κάποια άλλα, όμως, ήταν πάρα πολύ σοβαρά...


Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην αντιπολίτευση του Δ.Σ. της Ένωσης, ο Πτργιώτης «μεγαλοπαράγοντας» είχε γράψει ότι... τα μέλη της μειοψηφίας μοιράζουν παροχές, υποσχέσεις και ευρώ στα σωματεία για να καταψηφίσουν τα πεπραγμένα του προεδρείου και πως πουλάνε εκδούλευση στους παράγοντες!


Τάδε έφη ο κύριος Κουλόπουλος, κάνοντας ουσιαστικά λόγο για δωροδοκία και δωροληψία στον χώρο του καταταλαιπωρημένου κερκυραϊκού ποδοσφαίρου. Το θέμα είναι πολύ-πολύ σοβαρό, διότι την καταγγελία δεν την έκανε όποιος κι όποιος, αλλά ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΚ.


Απορούμε, λοιπόν, γιατί δεν παρενέβη ο εισαγγελέας. Ο λειτουργός της Δικαιοσύνης θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή να είχε αρπάξει από το πέτο τον Γιώργο Κουλόπουλο και να του πει... «Για ελάτε εδώ κύριε. Δώστε μας διευκρινήσεις, δώστε μας εξηγήσεις και καταθέστε μας αποδεικτικά στοιχεία, σχετικά με αυτά που υποστηρίζετε ότι συμβαίνουν».


Όμως, δεν είναι μόνο οι εισαγγελικές αρχές που επέδειξαν απαράδεκτη αδιαφορία κι έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια. Απίστευτη απάθεια και πολύ περίεργη αδράνεια επέδειξε και η ίδια η αντιπολίτευση της Ένωσης, η οποία όφειλε είτε να υποβάλει μήνυση και αγωγή στον κύριο Κουλόπουλο, είτε να του αποστείλει εξώδικο απαιτώντας να ανακαλέσει, είτε έστω να εκδώσει μια απαντητική ανακοίνωση. Αλήθεια, τα μέλη της μειοψηφίας δεν προσεβλήθησαν από τα λεγόμενα του Γενικού Γραμματέα; Δεν ένιωσαν εαυτούς θιγμένους; Αν όχι, τότε αυτό είναι πολύ ύποπτο...

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
29
Μάιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Θεοδοσία, Θεοδόσω, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Υπομονή

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb