28/03/2020

Αντιπολίτευση για γέλια, κύριε Κουλούρη!

Οι άνθρωποι είναι στην... κοσμάρα τους! Δεν φτάνει που είναι ανύπαρκτοι, δεν φτάνει που είναι διαλυμένοι, αλλά βρίσκονται κι εντελώς πραγματικότητας! Εντελώς...


Ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, την Παρασκευή 20 Μαρτίου, το CORFUCORNER.GR δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο «Κατώτερη των περιστάσεων η αντιπολίτευση της ΕΠΣΚ». Το κείμενο φαίνεται ότι... ταρακούνησε για τα καλά κάποιους «σωτήρες» του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου!


Μια-δυο μέρες μετά την ανάρτηση του άρθρου μας, το μέλος της μειοψηφίας στο Δ.Σ. της Ένωσης, Γεράσιμος Κουλούρης, βγήκε κι έκανε δηλώσεις σε άλλο τοπικό site, θέλοντας ουσιαστικά να απαντήσει σε εμάς και να μας διαψεύσει. Μεταξύ των άλλων, ο επιτυχημένος και καταξιωμένος πεθαμενατζής ανέφερε ότι αυτά που γράφονται δεν είναι αληθή και πως (άκουσον-άκουσον) το αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης της 13ης Φεβρουαρίου οφείλεται στις ενέργειες της αντιπολίτευσης, η οποία κατόπιν ζήτησε από την Διοίκηση του Παναγιώτη Ποζίδη να προκηρύξει εκλογές.


Διαβάσαμε τα λεγόμενα του κυρίου Κουλούρη και δεν ξέραμε τι να πρωτοκάνουμε! Να ξεραθούμε στα γέλια, ή να χτυπήσουμε το κεφάλι μας στον τοίχο; Αμόκ και απελπισία μας έπιασε...


Κατ' αρχάς, αξιότιμε κύριε, ποιες πρωτοβουλίες μας τσαμπουνάτε ότι αναλάβατε για να καταψηφιστούν οι Απολογισμοί του προεδρείου; Επί τριάμισι χρόνια η αντιπολίτευση κοιμόνταν τον... ύπνο του δικαίου! Το κερκυραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καταβαραθρώθηκε εξαιτίας των χειρισμών της Διοίκησης Ποζίδη κι εσείς τι κάνατε; Με τα χέρια σταυρωμένα ήσασταν και... σφυρίζατε κλέφτικα! Οι κινήσεις σας ήταν ελάχιστες και νωχελικές, γι' αυτό και δεν απέφεραν απτά αποτελέσματα.


Αντιπολίτευση, κύριε Κουλούρη, δεν είναι το να παρίστασαι απλά στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. και να παρατηρείς τις εξελίξεις, σαν θεατής και σαν μαριονέτα. Κατά την άποψή μας, αντιπολίτευση είναι το να ελέγχεις διαρκώς και πολύ πιεστικά το προεδρείο. Αντιπολίτευση είναι το να διαφωνείς έντονα στις εκάστοτε μεθοδεύσεις του προεδρείου καν να προσπαθείς να τις ματαιώσεις. Αντιπολίτευση είναι το να χτυπάς το χέρι στο τραπέζι, εφόσον χρειαστεί. Αντιπολίτευση είναι το να βγαίνεις συνεχώς δημόσια και να καταγγέλλεις τα λάθη, τα ατοπήματα και γενικώς τα κακώς κείμενα της ΕΠΣΚ, που ήταν αμέτρητα.


Ενώ, λοιπόν, από την πρώτη στιγμή, έπειτα από την Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κέρκυρας στις 13 Φεβρουαρίου, θα έπρεπε η αντιπολίτευση να... φέρει τον κόσμο ανάποδα και να κινήσει τις διαδικασίες για την ανατροπή του προεδρείου, εκείνη τι έκανε; Απλά... κωλοβάρεσε! Αρκέστηκε σε μια ανακοινωσούλα, σε πολύ ήπιους τόνους και από ‘κει και πέρα απευθύνθηκε -λέει- σε κάποιον δικηγόρο της Αθήνας. Εύγε σας, κύριοι της μειοψηφίας! Φοβερή επιτυχία! Η Διοίκηση Ποζίδη τα... έκανε πάνω της από την τρομάρα της!


Όμως, για να έχουμε καλό ερώτημα κύριε Γεράσιμε Κουλούρη, για ποια αντιπολίτευση μιλάμε; Μόνον εσείς και ο Νίκος Χρυσικόπουλος έχετε απομείνει. Διότι, από τους 5 που είχατε εκλεγεί τον Δεκέμβρη του 2016, ο μεν Κώστας Σουλάνης σας παράτησε και πήγε με την πλευρά της πλειοψηφίας, οι δε Χρήστος Άνθης και Σπύρος Λούβρος είναι άφαντοι από τις συνεδριάσεις του Συμβούλιου. Άρα, είσαστε 2 απέναντι σε 7. Για πλάκα σας έχει η Διοίκηση Ποζίδη! Μια χαψιά είστε γι' αυτήν!


Επομένως, αξιοσέβαστε κύριε εργολάβε κηδειών, μην μας προκαλείτε και μην μας κουνάτε το δάχτυλο. Μην προσπαθείτε να διαψεύσετε τα αδιάψευστα, γιατί η πραγματικότητα σας εκθέτει. Κι επειδή εμείς δεν τασσόμαστε με το μέρος κανενός, θα κάνουμε και σε εσάς αυστηρή κριτική, όπως χρόνια τώρα κάνουμε και στο προεδρείο. Εμάς, εκείνο που μας νοιάζει είναι το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο, όχι τα πρόσωπα. Αν κι εδώ που τα λέμε, σύσσωμο το Δ.Σ. είναι ανεπαρκές, ακατάλληλο και πλήρως αποτυχημένο!


Εν κατακλείδι, κύριε Κουλούρη, θα επαναλάβουμε ότι η αντιπολίτευση είναι «λίγη» και κατώτερη των περιστάσεων. Και αυτό δεν το λέμε εμείς. Τα σωματεία το λένε. Δεν αφουγκράζεστε τα παράπονά τους; Αλλού ζείτε εσείς;

 

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
31
Μάιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ερμείας, Ερμεία, Ερμειάς, Μάγος, Μάγια

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb