27/03/2020

«Σπιτικό» πρόγραμμα στους παίκτες του ΟΦΑΜ

Από τις 14 Μαρτίου οι ποδοσφαιριστές του (πρωτοπόρου της Α1 τοπικής Κατηγορίας) ΟΦΑΜ έχουν σταματήσει τις προπονήσεις, άγνωστο μέχρι πότε. Ωστόσο, την... δουλειά δεν την γλίτωσαν!


Βάσει του ρεπορτάζ του CORFUCORNER.GR, , ο Σάββας Σιδερόπουλος έχει δώσει στους παίκτες ειδικό ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης για το σπίτι, ούτως ώστε να διατηρούνται σε σχετική φόρμα, όσο εφικτό μπορεί να είναι αυτό, υπό τις υπάρχουσες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί.


Στόχος του έμπειρου τεχνικού είναι η ομάδα να μην αδρανήσει πλήρως, δεδομένου ότι σε μερικές εβδομάδες δεν αποκλείεται να αρθεί η αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.


Όπως μαθαίνουμε, στους ποδοσφαιριστές δόθηκε το ελεύθερο να εφαρμόσουν το ειδικό πρόγραμμα σε οποιονδήποτε χώρο της οικίας τους, που να τους βολεύει. Δηλαδή, είτε στο εσωτερικό του σπιτιού τους, είτε στο μπαλκόνι τους, είτε στην βεράντα τους, είτε στον αυλόκηπό τους, είτε γύρω από το σπίτι τους.


Θα πρέπει πάντως να επισημανθεί ότι η εκπλήρωση του προγράμματος είναι προαιρετική, αφού δεν είναι εύκολο να υποχρεώσεις ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές να γυμνάζονται στην οικία τους, ούτε είναι δυνατό να τους επιβλέπεις έναν προς έναν. Επίσης, στους παίκτες δόθηκε η συμβουλή να προσέχουν ιδιαίτερα την διατροφή τους αυτό τον καιρό και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
31
Μάιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ερμείας, Ερμεία, Ερμειάς, Μάγος, Μάγια

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb