26/03/2020

Σε… τροχιά λογιστικού ελέγχου η ΕΠΣ Κέρκυρας

Μετά το (πολύ οδυνηρό για την Διοίκηση του Παναγιώτη Ποζίδη) αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ Κέρκυρας στις 13 Φεβρουαρίου, όπου πέραν του Διοικητικού Απολογισμού καταψηφίστηκε και ο Οικονομικός, η Ένωση φαίνεται να μπαίνει σε διαδικασία λογιστικού ελέγχου.


Το συγκεκριμένο ζήτημα, συζητήθηκε σε δύο συνεδριάσεις του Δ.Σ. της ΕΠΣΚ, πριν την διακοπή εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Το προεδρείο πρότεινε ο οικονομικός έλεγχος να ανατεθεί σε τρία λογιστικά γραφεία (του Γιώργου Πέρρου, της Γεωργίας Μήτση και του Γιάννη Χειρδάρη), ενώ η αντιπολίτευση από την πλευρά της, έχοντας πρωτύτερα απευθυνθεί σε δικηγορικό γραφείο των Αθηνών αντιπρότεινε η υπόθεση να ανατεθεί στο Οικονομικό Επιμελητήριο, ώστε να ορίσει δικούς του λογιστές.


Η σκέψη για ορκωτούς λογιστές δεν προχώρησε, επειδή -λέει- το κόστος θα πήγαινε στις 4.000 ευρώ. Φυσικά, το επιχείρημα αυτό δεν στέκει. Τόσα λεφτά τσεπώνει η διοργανώτρια αρχή από τα σωματεία, από τους διαιτητές και από την ενοικίαση του ενωσιακού γηπέδου, τα τέσσερα χιλιαρικάκια της λείπουνε; Δηλαδή, πόσο φθηνότερα μπορεί να της κοστίσει, εάν ο έλεγχος πραγματοποιηθεί από ιδιώτες λογιστές;


Όπως και να ‘χει, απόφαση δεν πάρθηκε. Η αντιπολίτευση αδράνησε και χάθηκε πολύτιμος χρόνος...

 

 

 

 
Corfu Corner Radio

Παρασκευή
29
Μάιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Θεοδοσία, Θεοδόσω, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Υπομονή

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb