26/03/2020

Οι… αφανείς ήρωες της ΠΑΕ Κασσιώπη!

Η ΠΑΕ ΑΟ Κασσιώπη διανύει την δυσκολότερη περίοδο της ιστορίας της. Και αν στο αγωνιστικό κομμάτι ο σύλλογος έχει κατορθώσει να σταθεί όρθιος (έστω και με... δεκανίκια) και να μην διαλυθεί, αυτό το οφείλει κυρίως σε τέσσερα πρόσωπα.

 

                    

 

Το ένα είναι ο Σπύρος Μέριανος, που είναι γενικών καθηκόντων, κάτι σαν τεχνικός διευθυντής. Ο «Καρέκα» αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ της Διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος , ενώ τον τελευταίο καιρό χρειάστηκε να εκτελέσει ακόμη και καθήκοντα προπονητή, τόσο στην «πρώτη» ομάδα, όσο και στην Κ19. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βετεράνος Κερκυραίος στόπερ τυγχάνει παράλληλα και Πρόεδρος της Βολίδας Κάτω Γαρούνα. Επίσης, ο μεγαλύτερος γιος του, ο Σταμάτης, αποτελεί μέλος της ομάδας Νέων της ΠΑΕ.

 

           

Το δεύτερο πρόσωπο, είναι ο Κώστας Χριστοφοράκης. Πρόκειται για τον προπονητή της «πρώτης» ομάδας και της Κ19. Ο Μονεμβασιώτης τεχνικός αποτελεί έναν πιστό «στρατιώτη» του σωματείου, το οποίο υπηρετεί για 7η συνεχή σαιζόν.


 


Και πάμε στο τρίτο πρόσωπο, που δεν είναι άλλο από τον Σπύρο Κασφίκη. Ο Γαστουριώτης πρώην προπονητής, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του συλλόγου, ως γενικός αρχηγός της ομάδας Νέων, εσχάτως όμως βοηθάει και την «μεγάλη» ομάδα.

 

   


Όσον αφορά το τέταρτο πρόσωπο, πρόκειται για τον Σπύρο Βλάχο (απλή συνωνυμία με τον παίκτη του Άρη Μέσης). Έχοντας την ιδιότητα του φροντιστή, προσφέρει τις υπηρεσίες του τόσο στην «πρώτη» ομάδα, όσο και σ' εκείνη των Νέων. Θα πρέπει να τονιστεί ότι ο γιος του, ο Κώστας, από πέρυσι έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ.


Αυτοί, λοιπόν, είναι οι... αφανείς ήρωες του ΑΟ Κασσιώπη, σ' ότι έχει να κάνει με το ποδοσφαιρικό μέρος. Τρεις Σπύρηδες από την Κέρκυρα κι ένας Κώστας από την Λακωνία. Είναι εκείνοι που το τελευταίο διάστημα έχουν βγει μπροστά κι έχουν «βάλει πλάτη», την ώρα που η ΠΑΕ κυριολεκτικά έχει γονατίσει. Αυτοί «τρέχουν» την ομάδα των ανδρών και την Κ19, χάρη σ' εκείνους οι ομάδες αυτές εξακολουθούν να λειτουργούν. Μαθαίνουμε, μάλιστα, ότι δεν έχουν το παραμικρό οικονομικό όφελος, δηλαδή βοηθούν αφιλοκερδώς.


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 
Corfu Corner Radio

Παρασκευή
29
Μάιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Θεοδοσία, Θεοδόσω, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Υπομονή

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb