19/03/2020

Μηνυτήρια αναφορά Αϊβατίδη!Δεν παίρνει άδεια για νεκροψία

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε, το απόγευμα της Πέμπτης, ο Ιατροδικαστής Κέρκυρας Γιάννης Αϊβατίδης, καθώς δεν του χορηγείται άδεια ώστε να κάνει νεκροψία στον 73χρονο Γ.Τ , ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή,πριν λίγες ημέρες , για να διαπιστώσει τα αίτια θανάτου του,αφού ο ηλικιωμένος απεβίωσε με συμπτώματα πνευμονίας και υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να είχε κορωνοϊό.
Μάλιστα, υπάρχουν έγγραφα , όπου ο κ. Αϊβατίδης ζητά το τεστ για τον Covid-19 και τον απαραίτητο εξοπλισμό, ώστε να πάρει δείγμα από τον ηλικιωμένο, αλλά η απάντηση του ΕΟΔΥ ήταν αρνητική και επομένως το νοσοκομείο δεν μπορούσε να του δώσει το τεστ !


"Στον εισαγγελέα η οικογένεια"
Ασφαλείς πληροφορίες , αναφέρουν ότι η οικογένεια του θανόντα απευθύνθηκε στην Εισαγγελία Κέρκυρας ,τις προηγούμενες ημέρες, προκειμένου να παραλάβει την σορό και να γίνει η ταφή του 73χρονου, όμως ο Εισαγγελέας ,μέχρι στιγμής, δεν μπορεί να επέμβει και δώσει την εντολή παράδοσης του ηλικιωμένου στην οικογένεια του.'Ετσι , η σορός του ηλικιωμένου βρίσκεται όλες αυτές τις ημέρες στο γραφείο τελετών...

 

Πηγή "Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ"

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
6
Ιούνιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ιλαρίων, Ιλαρίωνας, Ιλαρία, Ιλαριάδα, Λαριάδα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb