19/03/2020

Πρόταση της ΠΑΕ Κασσιώπη απέρριψε ο Χονδρογιάννης

Η δυνατότητα και η ευκαιρία να δουλέψει στην Super League 2 παρουσιάστηκε στον Γιάννη Χονδρογιάννη, αλλά εκείνος δεν ήταν θετικός σ' αυτή την προοπτική.


Βάσει του ρεπορτάζ του CORFUCORNER.GR, το διήμερο Παρασκευή 6 και Σάββατο 7 Μαρτίου, ο έμπειρος προπονητής συναντήθηκε σε γνωστό καφέ-μπαρ, στο κέντρο της πόλης, με διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ ΑΟ Κασσιώπη, τα οποία του πρότειναν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ωστόσο η απάντησή του υπήρξε απορριπτική.


Δεν γνωρίζουμε αν η «κρούση» στον Χονδρογιάννη αφορούσε συνεργασία μέχρι το τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου ή συνεργασία ολίγων ημερών, έως ότου προσληφθεί προπονητής με UEFA PRO, όπως επιτάσσει ο Κανονισμός. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι ο καταξιωμένος τεχνικός αρνήθηκε την πρόταση.


Να επισημανθεί εδώ ότι οι συζητήσεις άρχισαν δυο ημέρες πριν τον εκτός έδρας αγώνα του ΑΟ Κασσιώπη με τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ λίγες μέρες αργότερα το Πρωτάθλημα διεκόπη, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.Σχετικά με το θέμα, ο Γιάννης Χονδρογιάννης στις 8 Μαρτίου ανήρτησε στο Facebook το παρακάτω κείμενο:


«Χθες κ προχθές δυσαρέστησα;;;;;στενοχώρησα ;;;;; Κάποιους γιατί αρνήθηκα ευγενικά σε κάτι που μου προτάθηκε !!!!!!!! αλλά τα πιστεύω μου κ την φιλοσοφία μου όσο ζω τα θεωρώ αδιαπραγμάτευτα ..... κ δεν πρόκειται να αλλάξω κ πιστεύω όπως πίστευα ότι αν όλοι μαζί δουλέψουμε προς μια κατεύθυνση ενωμένοι χωρίς εγωισμούς για το σύνολο κ όχι για το άτομο ότι σε πολύ κοντινό βάθος χρόνου θα αξιοποιήσουμε κ θα εκτοξεύσουνε το κερκυραικο ποδοσφαιρικό ταλέντο διότι ΥΠΑΡΧΕΙ πολύ ψηλά !!!!!! Επαναλαμβάνω όμως με υπομονή σοβαρότητα σεμνότητα κ πειθαρχεια !!!!!!!!! Καλό απόγευμα σε όλο τον κόσμο !!!!!! Ευχαριστω πολύ κ το εκτιμώ πάντως για την άκρως σημαντική θέση εργασίας που μου προτάθηκε !!!!!!!!»

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
10
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αμαλία, Αμελί

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb