18/03/2020

«Επιστρέφει» ο Σύλλογος Παλαιμάχων του ΑΟ Κέρκυρα

Το τελευταίο διάστημα έχει επαναδραστηριοποιηθεί ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του ΑΟ Κέρκυρα, ένα από τα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα σωματεία βετεράνων αθλητών του νησιού.


Μετά από αδράνεια που διήρκησε αρκετό καιρό, οι παλιοί παίκτες Των «κυανέρυθρων» συγκεντρώθηκαν την προηγούμενη Δευτέρα (9/3), στο Επιχειρηματικό Κέντρο του Κανονιού, τέως ενωσιακό γήπεδο. Το παρόν έδωσαν 25 άσοι του παρελθόντος, οι οποίοι μάλιστα έπαιξαν και οικογενειακό δίτερμα.


Εδώ, να επισημάνουμε ότι το CORFUCORNER.GR δεν παραβρέθηκε για να κάνει φωτορεπορτάζ, διότι το μέλος του Συλλόγου Παλαιμάχων του ΑΟΚ, Ιωάννης Σφακιανάκης, εδώ και 14 μήνες έχει απαγορέψει στην ιστοσελίδα μας να φωτογραφίζει τις ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο συγκεκριμένο Αθλητικό Κέντρο. Κάτι που φυσικά είναι αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό, εν τούτοις όμως ουδείς έχει ευαισθητοποιηθεί, ουδείς έχει ασχοληθεί σοβαρά και υπεύθυνα, ουδείς έχει βάλει στην θέση του τον εν λόγω κύριο!


Επιστρέφουμε στο θέμα μας. Έκτοτε, οι βετεράνοι του ΑΟ Κέρκυρα δεν πραγματοποίησε άλλη συγκέντρωση και προπόνηση, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Όταν βρεθεί λύση στο πρόβλημα που μαστίζει ολόκληρο τον πλανήτη, υπάρχει η σκέψη να μαζεύονται οι βετεράνοι κάθε Δευτέρα, προσδοκώντας ότι τα μέλη που θα παρίστανται θα αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. Στην περίπτωση που χαθεί η σαιζόν, τότε οι συγκεντρώσεις θα ξαναρχίσουν από του χρόνου.


Όσν αφορά τους λόγους της επανενεργοποίησης του Συλλόγου, είναι κυρίως δύο. Πρώτον, προκειμένου η ομάδα να ξεκινήσει μια σειρά από φιλικούς αγώνες, εντός κι εκτός νησιού, ενδεχομένως κι εκτός Ελλάδας. Και δεύτερον, ούτως ώστε να αρχίσει να ξανακούγεται το όνομα του μεγάλου ΑΟ Κέρκυρα, ο οποίος τα τελευταία 7 χρόνια κυριολεκτικά έχει πεθάνει, εξαιτίας των εγκληματικών λαθών του Γιώργου Λιμπάντση, κλλά και της ανεκδιήγητης στάσης των ιθυνόντων της ΠΑΕ Κασσιώπη.


Να αναφέρουμε, τέλος, ότι ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΟ Κέρκυρα έχει αναλάβει την έκδοση ενός βιβλίου με την ιστορία της ομάδας. Δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα είναι έτοιμο το έργο, εκείνο που πληροφορηθήκαμε είναι ότι την έρευνα, την συγκέντρωση στοιχείων και την συγγραφή έχει αναλάβει μια παρέα φοιτητών του Ιονίου Πανεπιστημίου, έχοντας βεβαίως στενότατη συνεργασία με την Διοίκηση του Συλλόγου.

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
10
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευφημία, Εύφη, Εύφημη, Εύφημος, Ευφημούλα, Ευφούλα, Φούλα, Όλγα, Ολγίτσα, Γίτσα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb