17/03/2020

Ματαιώνεται το Corfu Mountain Trail

Οι διοργανωτές του Corfu Mountain Trail, με την ακόλουθη ανακοίνωση τους, ενημερώνουν πως λόγω κορωνοϊού δεν θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για το σαββατοκύριακο 2-3 Μαΐου και ο οποίος μετατίθεται για ένα χρόνο αργότερα.

«Τα τελευταία γεγονότα που έχουν αναστατώσει όλη την υφήλιο δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο . Θα πρέπει όλοι να πάρουμε θέση έτσι ώστε να ξεπεράσουμε κι αυτή την πρωτόγνωρη κρίση . Η αντιμετώπιση κορονοιού COVID-19 είναι ευθύνη και υποχρέωση όλων να αντιμετωπιστεί για να έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε όλοι αυτό που αγαπάμε τόσο πολύ .

Έτσι κι εμείς σαν οργανωτική επιτροπή του Corfu Mountain Trail βρισκόμαστε προ των ευθυνών μας και σεβόμενοι εθελοντές θεατές και αθλητές . Αποφασίζουμε λοιπόν την αναβολή του 9ου Corfu Mountain Trail που έχει προγραμματιστεί για τις 2-3 Μαΐου 2020 .

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής είναι 8-9 Μαΐου 2021 . Συνεπώς οι ήδη εγγραφέντες αθλητές και αθλήτριες θα έχουν δυο επιλογές .
Α) Επιστροφή του αντίτιμου συμμέτοχης που έχουν καταβάλει
Β) Επιπλέον για όσους κρατήσουν την εγγραφή τους για το Corfu Mountain Trail 2021 θα έχουν μπονους :
1. μια εγγραφή δώρο πέραν της δικής τους για έναν φίλο τους (ECONOMY περιέχει αριθμό συμμέτοχης ,τροφοδοσία, μετάλλιο τερματισμού)
2. και επιπλέον μια επετειακή αγωνιστική μπλούζα Compressport δώρο η οποία θα τους σταλεί δώρο από εμάς .

Οι αθλητές που δεν θα επικοινωνήσουν με την οργανωτική ομάδα εντός 30 ημέρων θα ενταχθούν αυτόματα στην επιλογή Β»

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
10
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευφημία, Εύφη, Εύφημη, Εύφημος, Ευφημούλα, Ευφούλα, Φούλα, Όλγα, Ολγίτσα, Γίτσα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb