17/03/2020

Κλείνουν μέχρι νεωτέρας τα εξωτερικά ιατρεία!

Σταματά από αύριο η λειτουργία των εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου Κέρκυρας, με απόφαση που έλαβε σήμερα αργά το απόγευμα το συντονιστικό όργανο που έχει συστήσει η Διοίκηση του Νοσοκομείου Κέρκυρας.

 

 

Όπως δήλωσε σήμερα το βράδυ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Corfu TV ο διοικητής του Νοσοκομείου Λεωνίδας Ρουμπάτης, οι αποφάσεις που ελήφθησαν από την "task force" έχουν ως εξής:
• Από αύριο Τρίτη κλείνουν τα εξωτερικά τακτικά ιατρεία του Νοσοκομείου. Αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού.
• Οι προγραμματισμένες επεμβάσεις έχουν ήδη αναβληθεί εκτός από όσες περιπτώσεις είναι επείγουσες
• Η διαλογή των ύποπτων κρουσμάτων θα γίνεται στον εξωτερικό χώρο, στη σκηνή που έχει στηθεί στο προαύλιο των ΤΕΠ.
• Θα υπάρχει ιατρός και νοσηλευτής ειδικά για αυτό το σκοπό, λήψης των δειγμάτων.
• Δεν μπορεί να λαμβάνεται δείγμα από όλους τους πολίτες, η απλή συμπτωματολογία θα πρέπει να παραμένει εντός της οικίας.
«Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών για τις αποφάσεις που έχουν ως στόχο την ασφάλεια του νοσοκομείου», δήλωσε ο κ. Ρουμπάτης

Τέλος και οι άδειες εντός του Νοσοκομείου

Ας σημειωθεί ότι έχουν ήδη ανασταλεί όλες οι άδειες τόσο των ιατρών του Νοσοκομείου όσο και των υπολοίπων εργαζομένων στο νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, ενώ ακόμα και στις περιπτώσεις όπου γίνεται αίτηση γονικής ή ειδικής άδειας, εφ΄ όσον άλλος γονέας υπηρετεί σε άλλο φορέα του Δημοσίου, τότε η ειδική αυτή άδεια δίνεται στον έτερο γονέα και όχι σε αυτόν που υπηρετεί στις υπηρεσίες υγείας. «Είναι μία δύσκολή στιγμή, όλοι θα πρέπει να δώσουν αυτή τη μάχη, θα πρέπει να δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό», δήλωσε ο κ. Ρουμπάτης.

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
10
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευφημία, Εύφη, Εύφημη, Εύφημος, Ευφημούλα, Ευφούλα, Φούλα, Όλγα, Ολγίτσα, Γίτσα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb