15/03/2020

Ο… φευγάτος Πρόεδρος έγινε Αντιδήμαρχος!

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας, Γιώργος Μαχειμάρης, ανακοίνωσε τους νέους Αντιδημάρχους του, μεταξύ των οποίων φιγουράρει το όνομα του Χάρη Κουτσούρη, πρώην Προέδρου του ΑΟ Κασσιώπη.


Ο εν λόγω κύριος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου έργων Ανάπτυξης και Ενέργειας, ενώ θα αναπληρώνει τον Δήμαρχο όταν εκείνος θα απουσιάζει ή θα κωλύεται. Δηλαδή, αποτελεί το Νο 2 του Δήμου.


Ο Χαρίτων Κουτσούρης είχε αναλάβει τον ΑΟ Κασσιώπη το καλοκαίρι του 2009 και μέσα σε τέσσερα χρόνια ανέβασε την ομάδα τέσσερεις Κατηγορίες (από την Α' τοπική στην Α1', από την Α1' στην Δ' Εθνική, από εκεί στην Fotball League 2 και κατόπιν στην Football League), με προπονητές αρχικά τον Σπύρο Γιαννούλη κι έπειτα τον Ρομπέρτο Μπολάνο, κατακτώντας ένα Πρωτάθλημα ΕΠΣ Κέρκυρας, ένα Κύπελλο ΕΠΣ Κέρκυρας κι ένα Πρωτάθλημα Δ' Εθνικής.


Το καλοκαίρι του 2012, το σωματείο έγινε ΠΑΕ, τίτλο που φέρει μέχρι και σήμερα. Το 2013 χρεοκόπησε η κατασκευαστική εταιρία που διατηρούσε στην βόρεια Κέρκυρα ο Κουτσούρης, ο οποίος τον Ιούλιο του ίδιου έτους παρέδωσε την ομάδα στον Γιώργο Λιμπάντση, που μόλις είχε οδηγήσει την ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα στην χρεοκοπία και την διάλυση. Ο Κουτσούρης εκείνη την εποχή είχε αφήσει απλήρωτους όχι μόνο τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, που έκαναν προσφυγή, αλλά ακόμα και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ και το γραφείο Τύπου, οι οποίοι έχασαν τα λεφτά τους και ακόμη τα... κλαίνε!


Ο Χάρης Κουτσούρης μετακόμισε άρον-άρον τότε στα Τρίκαλα, για μόνιμη κατοίκηση, αφήνοντας πίσω του... καμένη γη! Εκεί, άνοιξε κάποια επιχείρηση με ξυλεία, ενώ έκανε και μια αποτυχημένη απόπειρα να ξανασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, εμπλεκόμενος στα διοικητικά του ΑΟ Τρικάλων.


Ο Λιμπάντσης, αναλαμβάνοντας τις τύχες του ΑΟ Κασσιώπη, προσπάθησε να μετατρέψει τον σύλλογο σε... ιμιτασιόν ΑΟ Κέρκυρα. Το καλοκαίρι του 2015 η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και τα δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου απέβαλαν την ομάδα από την Super League και την υποβίβασαν στην Football League, καθότι διαπιστώθηκε η προ διετίας παράτυπη μεταβίβαση των μετοχών από τον Κουτσούρη στη νέα Διοίκηση της ΠΑΕ. Έκτοτε, το σωματείο πήρε την ...κάτω βόλτα!

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
10
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αμαλία, Αμελί

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb