11/03/2020

Ανακοίνωση του Οδυσσέα για το ματς στην Στρογγυλή

Αναφορικά με το εκτός έδρας κυριακάτικο παιχνίδι του Οδυσσέα Αυλιωτών με τον Ατρόμητο Στρογγυλής, που συνοδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια, αναρτήθηκε από το σωματείο της Βόρειας Κέρκυρας το παρακάτω κείμενο στο facebook:

«Η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης στο γήπεδο της στρογγυλής και αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1- 1 με τον τοπικό Ατρόμητο.

Σκορερ για την ομάδα ο Στάθης Παουλινης μετά από υποδειγματική εκδήλωση επίθεσης .Εαν ο διαιτητής που σφύριξε το πρώτο ημίχρονο ήταν ο ίδιος με αυτόν που σφύριξε το δεύτερο σίγουρα θα φεύγαμε νικητές από τον αγώνα αλλά σε μερικούς από εμάς για αδιευκρίνιστους λόγους και σε μερικους άλλους για προφανής λόγους στην επανάληψη βγήκε ένας άλλος κ.Καντας .


Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και ένα μεγάλο μπράβο στον 17χρονο τερματοφύλακα Παναγιώτη Άνθη για τη πολύ ώριμη εμφάνιση και την απόκρουση του ανύπαρκτου πέναλτι .


Όσο αναφορά τα γεγονότα που ακολούθησαν τη λήξη του αγώνα για τους δικαστές του φέισμπουκ και τους παρατρεχάμενους του κερκυραικου ποδοσφαίρου που έβγαλαν τόσο εύκολα την καταδικαστική απόφαση ότι όπου παίζει ο Οδυσσέας φταίει για όλα ας το βουλώσουν γιατί θα διαψευσθούν πανηγυρικά .
Περιμένουμε τις εκθέσεις απο τους αξιωματούχους του αγώνα και αναλόγως θα προβούμε στις επόμενες κινήσεις μας .


Ευχαριστούμε θερμά του φίλους Αυλιωτινους φιλαθλους που ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας και έδειξαν ότι δεν χρειάζονται συνδεσμητες επώνυμης θύρας οπαδών και άλλων πολλών ,για να κάνουν αισθητή τη παρουσία τους και να προστατέψουν τους ποδοσφαιριστές μας.

 

 Τέλος ευχαριστούμε πολύ ένα ανώνυμο φίλο της Στρογγυλής για την φιλοξενία του και την μεταφορά του αθλητικού υλικού μας στο γήπεδο επειδή το λεωφορείο μας δεν μπορούσε να το προσέγγισει . Και πιο πολύ από όλους ευχαριστούμε τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Στρογγυλής Σπύρο Μπογδο όπου την αθλητική και ποδοσφαιρική του παιδεία πρέπει να την διδασκόμαστε όλοι μας σε σεμινάρια» .

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
20
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ιωνάς, Ίων, Ιωνία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb