11/03/2020

Αναστολή των αθλητικών δραστηριοτήτων & απολύμανση στον ΝΑΟΚ

Ο ΝΑΟΚ πραγματοποίησε προληπτική απολύμανση των εγκαταστάσεών του, ενώ, παράλληλα ο Όμιλος αναστέλλει την λειτουργία των κλειστών του αθλητικών χώρων.


Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου του συλλόγου:

«ΤΟ Δ.Σ. του ΝΑΟΚ εκτιμώντας τις επικρατούσες κοινωνικές και αθλητικές συνθήκες στην παγκόσμια κοινότητα και στην Ελλάδα συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα 11/03/2020 και γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

1. Σήμερα Τετάρτη 11/03/2020 και ώρα 17:00 πραγματοποιεί προληπτική απολύμανση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ομίλου.

2. Αναστέλλεται η λειτουργία και η χρήση όλων των κλειστών αθλητικών χώρων του Ομίλου (αποδυτήρια, γυμναστήριο, λουτρά).

Σημειώνεται ότι η άσκηση και η ψυχαγωγία στα αθλήματα της Κωπηλασίας και της Ιστιοπλοΐας μπορεί να γίνεται σε ατομικό επίπεδο και σε εξωτερικούς χώρους.

3. Η ατομική ευθύνη και η βούληση των γονέων - κηδεμόνων σχετικά με τη συμμετοχή ή μη των παιδιών τους στις αθλητικές δραστηριότητες γίνεται απολύτως σεβαστή και υπερτερεί όλων των άλλων αποφάσεων.


Ο ΝΑΟΚ ακολουθεί και συμμορφώνεται με τις υποδείξεις και αποφάσεις των υπερκείμενων αρχών. Ενημερώνουμε πως σε ότι αφορά στη λειτουργία του Κολυμβητηρίου στο χώρο του ΕΑΚΚ για τα αθλήματα της Κολύμβησης και της Υδατοσφαίρισης ακολουθούμε τις οδηγίες της Γ.Γ. Αθλητισμού και της Ε.Δ. του ΕΑΚ Κέρκυρας που εκδίδονται επισήμως και μας κοινοποιούνται».

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
20
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ιωνάς, Ίων, Ιωνία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb