19/02/2020

Ίχνη διοικητικής ανασύνταξης στην ΠΑΕ Κασσιώπη

Όσοι την περασμένη Δευτέρα (17/2) βρέθηκαν στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας (και που ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα) προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα του ΑΟ Κασσιώπη με τον Απόλλωνα Πόντου, για το Πρωτάθλημα της Super League 2, παρατήρησαν κάτι που για φέτος είναι πολύ σπάνιο: στο γήπεδο έδωσαν το παρόν διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ.


Συγκεκριμένα, στην μεγάλη κερκίδα του ΕΑΚΚ κάθισαν δίπλα-δίπλα ο μεγαλομέτοχος των «κυανέρυθρων», Λάμπρος Γεωργακόπουλος, ο Πρόεδρος, Γιώργος Ζαρκάδας, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ., Βασίλης Αργυρός και Θεόδωρος Κιούλος. Οι οποίοι, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του CORFUCORNER.GR, λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι «κατέβηκαν» στα αποδυτήρια της κερκυραϊκής ομάδας κι εμψύχωσαν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Το γεγονός αυτό, ενδεχομένως να δείχνει ότι στην ΠΑΕ γίνεται μια προσπάθεια για διοικητική ανασυγκρότηση, ενδεχομένως όμως να μην σημαίνει και τίποτα. Ο χρόνος θα δείξει...


Πάντως, κατά την εκτίμηση μας, μάλλον δεν είναι τυχαίο το ότι οι διοικούντες έκαναν κοινή δημόσια εμφάνιση μόλις μία ημέρα μετά την ξαφνική και μυστηριώδη αποχώρηση του προπονητή Νίκου Θεοδοσιάδη κι ενώ οργιάζουν οι φήμες ότι παράλληλα έφυγαν και ορισμένοι νεόφερτοι παράγοντες, μεταξύ των οποίων φέρεται να είναι και ο μάνατζερ Μάκης Σιδηρόπουλος.

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
15
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Βλαδιμηρος, Βλαντιμηρος, Ιουλίττα, Ιουλίτα, Ιουλίττη, Ιουλίτη, Γιουλίττα, Γιουλίτα, Γιουλίττη, Γιουλίτη, Κήρυκος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb