13/02/2020

Κατακερματισμός της Διοίκησης Ποζίδη στην Γενική Συνέλευση!

Ντροπιαστική και ταπεινωτική ήττα υπέστη η πλειοψηφήσασα παράταξη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κέρκυρας, κατά την Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη (13/2) το απόγευμα, στο Τεχνικό Επιμελητήριο του νησιού, καθώς καταψηφίστηκαν από τα σωματεία οι Απολογισμοί της Διοίκηση του Παναγιώτη Ποζίδη!


Σύμφωνα με πληροφορίες, στον μεν Διοικητικό Απολογισμό υπήρξαν 17 «Ναι», 26 «Όχι» και 2 «Παρών», ενώ στον δε Οικονομικό Απολογισμό υπήρξαν 20 «Ναι», 21 «Όχι» και 3 «Παρών». Ενδεχομένως να υπάρξει μια μικρή διαφοροποίηση στα νούμερα, γι' αυτό και θα αναμένουμε κάποια επίσημη ενημέρωση.


Οι ομάδες «τιμώρησαν» τα σοβαρά λάθη, την προχειρότητα, τις παραλήψεις, την τεμπελιά, την ανοργανωσιά και -προπάντων- την αδιαφάνεια και την αλαζονία της Διοίκησης Ποζίδη, η οποία όχι απλά τίθεται πλέον υπό αμφισβήτηση, αλλά ουσιαστικά δεν έχει πια την εξουσιοδότηση των σωματείων για να παίρνει αποφάσεις, δεν έχει την ηθική νομιμοποίηση!


Το CORFUCORNER.GR, εδώ και χρόνια θίγει τα «κακώς κείμενα» της Ένωσης και σιγά-σιγά δικαιωνόμαστε! Οι ομάδες, έστω και αργά, φαίνεται να ξύπνησαν, δυστυχώς όχι όλες. Το προεδρείο της διοργανώτριας αρχής, το καλύτερο που έχει να κάνει, είναι να πραγματοποιήσει μια... ηρωική έξοδο, με χαμηλό τα κεφάλια! Κύριοι ουστ! Αρκετά βλάψατε το κερκυραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!!!

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
20
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευστάθιος, Στάθης, Σταθάς, Σταθάκος, Ευσταθία, Σταθία, Ευσταθούλα, Σταθούλα, Θεοπίστη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb