11/02/2020

ΌΛΥΜΠΟΣ: «Τέλος τα παιγνίδια σας με τον πιο Ιστορικό σωματείο του νησιού»!

Την έντονη δυσαρέσκειά του τόσο για την διαιτησία του Νίκου Κορακιανίτη, όσο και για την συμπεριφορά του διοικητικού στελέχους του ΟΦΑΜ, Σάκη Λειβαδιώτη, εκφράζει το Δ.Σ του Ολύμπου, αναφορικά με το κυριακάτικο ντέρμπυ στο γήπεδο του Αγίου Ματθαίου, ενώ εκφράζει και την έντονη αγανάκτησή του για την απαράδεκτη αντιμετώπιση που τυγχάνει η ομάδα από την ΕΠΣ Κέρκυρας.

 

 

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο της Γαρίτσας, έχει ως εξής:


«Το Δ.Σ. του ΑΠΣ Όλυμπος συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίασή του τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020, για να εξετάσει τα απαράδεκτα γεγονότα που έγιναν στο εκτός έδρας παιγνίδι με τον ΟΦΑΜ. Γεγονότα που μας φέρνουν μνήμες δεκαετιών πίσω και που ο σύλλογος μας δεν θα ανεχθεί πλέον.


Στο ματς στον Αγ. Ματθαίο ο κ. Λειβαδιώτης που ήταν στον πάγκο των γηπεδούχων, πέραν που ήταν εριστικός σε όλη τη διάρκεια του ματς, επετέθη με ακατονόμαστες φράσεις στον μέλος του Δ.Σ. κ. Φώτη Βλαχόπουλο (αλλά και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας) κάτι που αναφέρεται και στο φύλλο αγώνος από τον ανεπαρκή «διαιτητή» του ματς κ. Κορακιανίτη. Ίσως ο κ. Λειβαδιώτης δεν ενθυμείται ότι ο Όλυμπος φιλοξένησε τη δική του ομάδα άψογα στον α΄ γύρο, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και οι άνθρωποι της ομάδας μας ευχαρίστησαν γι αυτό.


Συμπεριφορές σαν αυτές είναι παντελώς απαράδεκτες, εκτός των αθλητικών πλαισίων και υποβιβάζουν και την ίδια την ομάδα στα μάτια όλων.


Η ως τώρα σιωπή του σωματείου μας σε όλα όσα συμβαίνουν ίσως θεωρήθηκε αδυναμία, αλλά απλά ήταν σεβασμός προς τους θεσμούς και τον εκάστοτε αντίπαλο και θα περιμέναμε την ίδια αντιμετώπιση. Όμως φτάνει ως εδώ.


Από την άλλη η διοίκηση της ΕΠΣ Κέρκυρας ένα τόσο σημαντικό ματς, ανάμεσα στον 1ο και στον 3ο του βαθμολογικού πίνακα δεν το αξιολόγησε και δεν έβαλε έναν «κανονικό διαιτητή» να σφυρίξει σε αυτό το παιγνίδι. Όρισε τον κ. Νικόλαο Κορακιανίτη ο οποίος είναι ακατάλληλος ακόμη και για να διευθύνει αγώνες ακαδημιών (Κ8-Κ10-Κ12) και ο οποίος φαίνεται ή έχει αχρωματοψία ή κάτι άλλο συνέβη και έκανε ότι μπορούσε ώστε να φύγει ηττημένος ο Όλυμπος από αυτό το ματς. Το ότι έψαχνε να αφήσει την ομάδα με λιγότερους παίκτες φαίνεται από το ότι έδειξε αναίτια 9 κίτρινες κάρτες στους ποδοσφαιριστές μας.


Οι κύριοι της Ένωσης δείχνει ότι ήξεραν πολύ καλά γιατί τοποθέτησαν τον συγκεκριμένο «διαιτητή» σε ένα τόσο κρίσιμο παιγνίδι.


Κύριοι της ΕΠΣΚ φτάνει ως εδώ... την ανοχή της ομάδας μας την έχετε εκλάβει ως αδυναμία, αλλά σαν λέμε, τέλος τα «παιγνίδια σας» με τον πιο Ιστορικό σωματείο του νησιού. Δεν μπορείτε να αμαυρώνεται την ιστορία 86 χρόνων, ενός σωματείου που έδωσε τα πάντα και εκπαίδευσε και δίδαξε ήθος σε χιλιάδες αθλητές στις τάξεις του.


Είμαστε πλήρως αγανακτισμένοι με όσα έγιναν και μας κάνετε να σκεφτόμαστε ότι ο ορισμός αυτής της διαιτησίας δεν ήταν τυχαίος. Το γιατί το ξέρετε πολύ καλά εσείς. Απαιτούμε σεβασμό από την ΕΠΣΚ γιατί θα μας βρει μπροστά της.


Περιμέναμε και ένα μεγάλο συγνώμη από την διοίκηση του φίλου σωματείου ΟΦΑΜ για την συμπεριφορά μέλους του, στον δικό μας κ. Φ. Βλαχόπουλο και στους ποδοσφαιριστές μας.


Τέλος θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους αθλητές της ομάδας μας, τους συνοδούς και το προπονητικό τιμ για την άψογη συμπεριφορά τους, γιατί ο Όλυμπος διδάσκει και αθλητισμό και πολιτισμό.
Το Δ.Σ».

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
26
Νοέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Κυπαρισσία, Σίσσυ, Παρέσια, Παρεσίνα, Παρεσσία, Παρέσσα, Νίκων, Στέργιος, Στέργης, Στέργος, Στεργία, Στεργιανή, Στεργιούλα, Στεργιούδα, Στυλιανός, Στυλιανή, Στέλιος, Στελής, Τέλης, Τέλιος, Στελίτσα, Στέλα, Στέλλα, Στέλια, Τέλα, Τελία, Τελίτσα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb