10/02/2020

Συγχαρητήρια στην Καρύδη από Υδραίου, Αυλωνίτη & Κράτσα

Μέσω ανακοινώσεών τους, η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας, Μερόπη Υδραίου, ο βουλευτής Κέρκυρα του Σύριζα, Αλέκος Αυλωνίτης και η Περιφερχειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα απευθύνουν τα συγχαρητήριά τους προς την Σπυριδούλα Καρύδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο τριπλούν, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 της Κωνσταντινούπολης.


Πιο αναλυτικά:

ΜΕΡΟΠΗ ΥΔΡΑΊΟΥ:

«Για μια ακόμα φορά εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια, στην αθλήτρια του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου Σπυριδούλα Καρύδη, που κατέκτησε για δεύτερη φορά το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του τριπλούν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στην Κωνσταντινούπολη.


Την συγχαίρω θερμά για τις εντυπωσιακές νίκες και τα πανελλήνια ρεκόρ που συνεχώς σημειώνει, τόσο στο άλμα εις μήκος όσο και στο τριπλούν, αποτέλεσμα ακαταπόνητης αγωνιστικότητας, μεθοδικής προετοιμασίας και ψυχικής δύναμης.


Η Κερκυραία αθλήτρια, αποδεικνύει και πάλι πως αποτελεί μια από τις μεγάλες μας ελπίδες στον χώρο του αθλητισμού.


Μέσα από τόσο σημαντικές διακρίσεις, αναδεικνύεται επίσης ο ρόλος του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου και των προπονητών του, που αγωνίζoνται καθημερινά για την αξιοποίηση κάθε ταλέντου ξεχωριστά.


Θερμά συγχαρητήρια και στους ανθρώπους που στέκονται δίπλα της, τον προπονητή της Παύλο Σκορδίλη, τον σύλλογό της και τους γονείς της.


Εύχομαι στην Σπυριδούλα υγεία και δύναμη για νέες λαμπρές επιτυχίες οι οποίες τιμούν τον κερκυραϊκό αθλητισμό και τον προβάλουν σε διεθνές επίπεδο»!


ΑΛΕΚΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ:


«Η μεγάλη επιτυχία της Σπυριδούλας Καρύδη μας κάνει διπλά υπερήφανους ως Έλληνες και ως Κερκυραίους. Μας δίνει μεγάλη χαρά με τη διπλή της επιτυχία. Το χρυσό μετάλλιο που την καθιστά πρωταγωνίστρια για το επόμενο διάστημα στο τριπλούν, αλλά και την υπέρβαση της μέχρι σήμερα, ατομικής της επίδοσης.
Η κορυφαία αυτή, στιγμή για μία νεαρή αθλήτρια αποτελεί ένα μεγάλο κατόρθωμα τη στιγμή, που οι αντιξοότητες που συναντούν όλοι οι αθλητές που μας εκπροσωπούν με τα εθνικά χρώματα, αντιστέκονται σθεναρά στην εικόνα της χώρας μας, που στέκεται και πάλι στα πόδια της.


Ο αγώνας της Σπυριδούλας αποδεικνύει σε όλους μας, ότι με την αισιοδοξία, την τόλμη και το αγωνιστικό πείσμα που τη διακρίνει κάθε στόχος είναι δυνατός.


Ότι κι η δική μας προσπάθεια και σκοπός για να απολαμβάνουν όλοι, οι πολίτες το δικαίωμα στην άθληση, μπορεί να στεφθεί από επιτυχία.
Η στιγμή τώρα, ανήκει στη Σπυριδούλα, στον προπονητή της και τον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο, καθώς και στην οικογένειά της που αποτελεί τον άοκνο υποστηρικτή των προσπαθειών της.
Θερμά συγχαρητήρια!».


ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ:


«Θερμά συγχαρητήρια στην κορυφαία αθλήτρια μας Σπυριδούλα Καρύδη για την εξαιρετική εμφάνισή της, που της χάρισε για δευτερη φορά το Χρυσό μετάλιο στο αγώνισμα του Τριπλούν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στην Κωνσταντινουπολη.


Η αθλήτρια του Κερκυραϊκου Γυμναστικού Συλλόγου με πολύ μεράκι και ατελειωτο προσωπικό κόπο αποτελεί λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση, αποδεικνύωντας οτι με μεθοδική δουλειά, προσήλωση στο στόχο, μα πάνω από ολα πιστη στις δυνάμεις μας μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφη.


Ευχόμαστε στη νεαρή αθλήτρια καλή συνέχεια και δυναμη ωστε να διακρίνεται και στο μέλλον.


Η Περιφερειακή αρχη έχει προτεραιότητα την αναβαθμιση των αθλητικών εγκαταστασεων και την δημιουργία των καταλληλων συνθηκών για τις επιδοσεις των αθλητών.


Τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητηρια και στον Προπονητή της Παυλο Σκορδίλη για το σπουδαίο έργο που επιτελεί και ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
26
Νοέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Κυπαρισσία, Σίσσυ, Παρέσια, Παρεσίνα, Παρεσσία, Παρέσσα, Νίκων, Στέργιος, Στέργης, Στέργος, Στεργία, Στεργιανή, Στεργιούλα, Στεργιούδα, Στυλιανός, Στυλιανή, Στέλιος, Στελής, Τέλης, Τέλιος, Στελίτσα, Στέλα, Στέλλα, Στέλια, Τέλα, Τελία, Τελίτσα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb