10/02/2020

Βλαχομπινεδιάρικες τακτικές!

Την περασμένη Παρασκευή, ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣ Κέρκυρας οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής για αγωνιστικά θέματα. Κι ενώ πάντοτε το... δελτίο ήταν τιγκαρισμένο από τιμωρίες ποδοσφαιριστών, προπονητών, παραγόντων και σωματείων, τούτη την φορά ήταν σχεδόν... λευκό!


Στο προ τριημέρου ποινολόγο της Ένωσης, υπήρχαν μόλις δύο τιμωρίες: ενός παίκτη (Μάριος Σαγιάς) και μίας ομάδας (Ατρόμητος Στρογγυλής). Από ‘κει και πέρα, νιέντε! Τίποτα άλλο!


Φυσικά, αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Υποκρύπτεται σκοπιμότητα! Είναι προφανές ότι η ΕΠΣΚ, λίγες μέρες πριν την Γενική Συνέλευση της προσεχούς Πέμπτης, απέφυγε να επιβάλλει σωρηδόν τιμωρίες, ώστε να μην προκληθθεί δυσαρέσκεια στα σωματεία, ενόψει της ψήφισης του Διοικητικού και του Οικονομικού Απολογισμού της Διοίκησης Ποζίδη.


Οι τύποι είναι για γέλια! Φαίνεται πως περνούν για... ούγκανους τους εκπροσώπους των ομάδων που έχουν δικαίωμα ψήφου, γι' αυτό και προσπαθούν με... βλαχομπινεδιάρικες και κουτοπόνηρες  τακτικές να τους ρίξουν... στάχτη στα μάτια! Βρε ουστ...

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
20
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευστάθιος, Στάθης, Σταθάς, Σταθάκος, Ευσταθία, Σταθία, Ευσταθούλα, Σταθούλα, Θεοπίστη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb