09/02/2020

Μ. Σιδηρόπουλος: «Δεν έχω σχέση με την ΠΑΕ Κασσιώπη»

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε το σαββατιάτικο (8/1) άρθρο του CORFUCORNER.GR, σύμφωνα με το οποίο ο καταδικασθείς για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, Μάκης Σιδηρόπουλος, φερόταν να έχει εξωδιοικητική εμπλοκή με την ΠΑΕ ΑΟ Κασσιώπη. Το εν λόγω ρεπορτάζ μας, μάλιστα, αναδημοσιεύτηκε σε αθηναϊκά Μέσα Ενημέρωσης.


Η ιστοσελίδα μας ζητούσε την επιβεβαίωση ή την διάψευση των πληροφοριών μας, θέτοντας μια σειρά από ερωτήματα. Εν μέρει πήραμε κάποιες απαντήσεις από επίσημα χείλη, τις οποίες οφείλουμε να δημοσιοποιήσουμε, όπως άλλωστε επιτάσσει η δημοσιογραφική δεοντολογία.


Αρχικά, σήμερα Κυριακή μας τηλεφώνησε το επί σειρά ετών υψηλόβαθμο διοικητικό στέλεχος της κερκυραϊκής ΠΑΕ, Βασίλης Αργυρός, ο οποίος -όπως μας ανέφερε- ότι με τον Μάκη Σιδηρόπουλο έγιναν πρόσφατα συζητήσεις για να φέρει ορισμένους ποδοσφαιριστές στον ΑΟΚ, αλλά από εκεί και πέρα, ο συγκεκριμένος μάνατζερ δεν ασχολείται με την ομάδα. Όπως μας τόνισε ο κ. Αργυρός, τον σύλλογο την παρούσα χρονική στιγμή «τον τρέχουν» (στο διοικητικό κομμάτι) ο ίδιος, ο Γιώργος Ζαρκάδας, ο Θεόδωρος Κιούλος και ο Σπύρος Κασφίκης. Ενώ το καλοκαίρι θα γίνει προσπάθεια να εισέλθουν κι άλλα άτομα στην ΠΑΕ.


Με το site μας, ωστόσο, επικοινώνησε λίγη ώρα αργότερα και ο Μάκης Σιδηρόπουλος, ο οποίος μας διέψευσε ότι έχει οποιαδήποτε ανάμειξη με την ΠΑΕ Κασσιώπη. «Πριν από ένα μήνα, στο πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη, ήμασταν σε επαφή με την ομάδα, για να της φέρω δύο νεαρούς παίκτες μου. Προσωπικά, είχα έρθει και στην Κέρκυρα για να κουβεντιάσουμε, αλλά τελικά η συνεργασία δεν προχώρησε. Από εκεί και πέρα, άλλη σχέση με την ομάδα ούτε είχα, ούτε έχω», μας επισήμανε ο Ροδίτης ατζέντης.


Δεν αποφύγαμε τον... πειρασμό να ρωτήσουμε τον κ. Σιδηρόπουλο για την καταδίκη του σχετικά με την περιβόητη υπόθεση KORIOPOLIS. «Είχε γίνει υποκλοπή των τηλεφωνικών συνομιλιών μου με τον Τσακογιάννη και με ορισμένους άλλους παράγοντες. Εγώ μόνο με το Στοίχημα ασχολιόμουν και όχι με το στήσιμο αγώνων. Το δικαστήριο με καταδίκασε σε τριετή φυλάκιση με αναστολή, για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Αυτό είναι όλο».


Το δικό μας σχόλιο είναι το εξής: Από την στιγμή που τόσο η πλευρά της κερκυραϊκής ΠΑΕ, όσο κι εκείνη του Μάκη Σιδηρόπουλου, παραδέχονται ότι βρισκόντουσαν σε επαφή και σε συζητήσεις για συνεργασία κατά την πρόσφατη μεταγραφική περίοδο, αυτό εμμέσως επιβεβαιώνει το χθεσινό ρεπορτάζ του CORFUCORNER.GR περί εμπλοκής του εν λόγω μάνατζερ στα του ΑΟΚ. Δεν νομίζετε;


• Επιμέλεια: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Πέμπτη
6
Αύγουστος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευμορφία, Έμμυ, Μορφούλα, Μόρφω, Σωτήριος, Σωτήρης, Σώτος, Σωτηράκης, Σωτηρία, Σωτήρω

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb