09/02/2020

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ. ΔΕΚΑ: «Η διαιτησία μας εκτέλεσε με το μπαμπάκι»!

Την έντονη δυσαρέσκειά της εκφράζει η Διοίκηση του Ηρακλή Αγίων Δέκα για τις λανθασμένες -όπως υποστηρίζει -αποφάσεις τόσο του διαιτητή Χάρη Μαργαρίτη, όσο και του λάισμαν Γιάννη Σταμάτη, στον σημερινό εντός έδρας αγώνα της ομάδας με τον Αστέρα Μωραϊτίκων, στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄ τοπικής Κατηγορίας.


Παραθέτουμε το κείμενο που ανέβασαν οι ιθύνοντες του σωματείου στο facebook:

 

«ΣΗΜΕΡΑ 9 ΦΕΒΡ 2020 ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΗΡΑΚΛΗ ΑΓ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΑ ΜΩΡΑΙΤΙΚΩΝ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΣ ΑΔΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΣΕ ΗΤΤΑ ΜΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΕΣ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΟΝ ΗΜΙΘΕΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΙΑΙΤΗΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ. ΜΑΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
26
Νοέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Κυπαρισσία, Σίσσυ, Παρέσια, Παρεσίνα, Παρεσσία, Παρέσσα, Νίκων, Στέργιος, Στέργης, Στέργος, Στεργία, Στεργιανή, Στεργιούλα, Στεργιούδα, Στυλιανός, Στυλιανή, Στέλιος, Στελής, Τέλης, Τέλιος, Στελίτσα, Στέλα, Στέλλα, Στέλια, Τέλα, Τελία, Τελίτσα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb