07/02/2020

Εμπλοκή του καταδικασθέντα Μάκη Σιδηρόπουλου στην ΠΑΕ Κασσιώπη!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΟ Κασσιώπη φέρονται να έχουν αναμιχθεί ορισμένα άτομα, εκτός Κέρκυρας, η ταυτότητα των οποίων παραμένει μυστική, άγνωστο για ποιο λόγο!


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του CORFUCORNER.GR, μεταξύ των νεοφερμένων παραγόντων είναι και ο μάνατζερ, Μάκης Σιδηρόπουλος, που στο παρελθόν υπήρξε ποδοσφαιριστής, φορώντας την φανέλα του Αθηναϊκού, της Προοδευτικής, της Βέροιας, του Ιάλυσου Ρόδου και του Αστέρα Παστίδας. Και ο οποίος -σημειωτέον- έχει καταδικαστεί για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων του ελληνικού ποδοσφαίρου!!!


Το όνομα του Σιδηρόπουλου ενεπλάκη στην υπόθεση KORIOPOLIS, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας τον Ιούνιο του 2011. Τον Μάρτιο του 2018, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών τον καταδίκασε σε 7ετή φυλάκιση, για τα αδικήματα της διεξαγωγής παράνομου στοιχήματος και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Εν τέλει, με τον νέο Ποινικό Κώδικα, οι πράξεις του απέκτησαν πλημελημματικό χαρακτήρα κι έτσι πριν από λίγες μέρες, στις 18 Ιανουαρίου του 2020, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων του επέβαλε την ποινή φυλάκισης 15 μηνών.


Θα περιμένουμε, λοιπόν, την επιβεβαίωση ή την διάψευση της πληροφορίας περί εναχόλησης του συγκεκριμένου κυρίου με τον ΑΟ Κασσιώπη, ως εξωδιοικητικό στέλεχος. Εάν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, τότε τα ερωτήματα είναι εύλογα: Για ποιο λόγο ενεπλάκη σε μια ομάδα της Super League 2 ένας άνθρωπος που έχει καταδικαστεί για το πολύκροτο σκάνδαλο των στημένων αγώνων; Ποιος ακριβώς είναι ο ρόλος του και η ιδιότητά του; Ποιος του άνοιξε το... παράθυρο για να εισέλθει στην κερκυταϊκή ΠΑΕ; Επίσης, ποια είναι τα ονόματα των υπολοίπων ατόμων που εσχάτως αναμειγνύονται με τον σύλλογο; Έχουν κι αυτά καταδικαστικές αποφάσεις στις... πλάτες τους;


Θα αναμένουμε απαντήσεις ή διευκρινήσεις κι ευχαρίστως θα τις δημοσιεύσουμε.

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
6
Αύγουστος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ευμορφία, Έμμυ, Μορφούλα, Μόρφω, Σωτήριος, Σωτήρης, Σώτος, Σωτηράκης, Σωτηρία, Σωτήρω

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb