16/01/2020

Ανακοίνωσε τον Βασίλη Γκόγκο η ΓΕΠ

Στην δεύτερη μεταγραφική της κίνηση προχώρησε η ΓΕ Παλαιοκαστριτών, καθώς στο ρόστερ της ομάδας του Θάνου Αγάθου εντάχθηκε και ο Βασίλης Γκόγκος.


Την μετακίνησή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή από την Βολίδα Κάτω Γαρούνα στο σωματείο της μεσοβόρειας Κέρκυρας, είχε προαναγγείλει το CorfuCorner.gr, σε σημερινό του άρθρο με τίτλο «Μία... ανάσα από Βασίλη Γκόγκο η ΓΕΠ».


Το δελτίο Τύπου των «κυανέρυθρων», είναι το ακόλουθο:

«Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΟΓΚΟΥ από την ΒΟΛΙΔΑ!!!
Εκτός από εξαιρετικός ποδοσφαιριστής ο Βασίλης είναι και εξαιρετικός άνθρωπος με την εμπειρία του θα βοηθήσει την ομάδα μας για τον στόχο της
Καλώς ήρθες στην οικογένεια μας !

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
10
Απρίλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αναξιμένης, Μένης, Δημοσθένης, Δήμος, Διονύσιος, Νύσης, Διονύσης, Νιόνιος, Διονυσία, Διονυσούλα, Νύσα, Ντένης, Ντενίζ, Σίσσυ, Επαμεινώνδας, Επαμεινώντας, Νώνδας, Νώντας, Ετεοκλής, Ζήνων, Ηρακλής, Ηρακλεία, Ηφαιστίων, Θεμιστοκλής, Θέμης, Θεμιστοκλεία, Θέμις, Θέμιδα, Θεόφραστος, Θησέας, Θησεύς, Ισοκράτης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Μαξ, Μιλτιάδης, Μίλτος, Ξενοφών, Ξενοφώντας, Φώντας, Φόντας, Φόνης, Ξενοφωντία, Ξενοφωντίνα, Ξενοφούλα, Ξενοφώντη, Ξένια, Όμηρος, Παρμενίων, Πελοπίδας, Περικλής, Πέρι, Πίνδαρος, Πολύβιος, Προμηθεύς, Προμηθέας, Σοφοκλής, Σωκράτης, Σωκρατίνα, Σωκρατία, Σώτος, Τιμόθεος, Τίμος, Τιμάς, Τίμης, Τιμοθέα, Τιμοθέη, Τίμα, Τίμη, Θέος, Θέα, Θέη, Φιλοποίμην, Φίλης, Φωκίων, Φώκος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb