13/01/2020

Ο Γιάννης Καλούδης βασικός υποψήφιος για το… τιμόνι της Ολυμπιάδας

Στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Γιάννη Χονδρογιάννη βρίσκεται η Διοίκηση της Ολυμπιάδας Καρουσάδων και -σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CORFUCORNER.GR- βασικός υποψήφιος για τον πάγκο της ομάδας φέρεται να είναι ο Γιάννης Καλούδης.


Όπως μαθαίνουμε, τις τελευταίες ώρες οι ιθύνοντες του σωματείου είναι σε συζητήσεις με τον 46χρονο τεχνικό, αλλά μέχρι την στιγμή που γραφόταν τούτες οι γραμμές, δεν είχε επέλθει οριστική συμφωνία. Το θέμα ενδέχεται να ξεκαθαρίσει σήμερα Δευτέρα το απόγευμα, είτε θετικά, είτε αρνητικά.


Υπενθυμίζουμε ότι ο Καλούδης είχε συνεργαστεί και πέρυσι με τους Καρουσαδίτες, τους οποίους στις αρχές Απρίλη του 2019 είχε... παρατήσει στα κρύα του λουτρού, προκειμένου να κοουτσάρει τον Κρόνο Αργυράδων, για μόλις δύο αγώνες!


Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ


• ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ : Από το γραφείο Διοικητικών Υποθέσεων του ΑΝΤΩΝΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ. Αναλαμβάνει ανανεώσεις αδειών για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, καθώς και μεταβιβάσεις οχημάτων και κατάθεση πινακίδων. Βρίσκεται στην Αθανασίου Πολίτη 4, έναντι της παλιάς στάσης Γκίκα. Τηλέφωνο: 26610-30077.


• ΠΟΛΛΕΣ-ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ 2020, ΜΕ ΥΓΕΙΑ: Από το κατάστημα "ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΡΗΣ". Διαθέτει ανταλλακτικά όλων των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και τρακτέρ), καθώς και ανταλλακτικά σκαφών και οικιακών συσκευών. Θα το βρείτε στην Ιωάννου Θεοτόκη 104, απέναντι από το ΙΚΑ. Τηλέφωνο: 26610-34775.

 

 

 

 
Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Ιανουάριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αναστάσιος, Αναστασία, Τάσος, Τιμόθεος, Τίμος, Τιμάς, Τίμης, Τιμοθέα, Τιμοθέη, Τίμα, Τίμη, Θέος, Θέα, Θέη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb