12/01/2020

Ο Γιάννης Κουρής για τον πάγκο του Πετριτή

Ο Γιάννης Κουρής, κατά τα φαινόμενα, θ' αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Βασίλη Ξάνθη στον πάγκο του Αστέρα Πετριτή.


Βάσει του ρεπορτάζ του CORFUCORNER.GR, οι Πετριτιώτες προσέγγισαν τον 60χρονο Λευκιμμιώτη προπονητή, ο οποίος φέρεται να αποδέχθηκε την πρόταση. Ο «Ιντέλης» επιστρέφει, λοιπόν, στα... παλιά του λημέρια!


Εδώ θα πρέπει να επισημανθεί ότι πριν από ένα μήνα (και συγκεκριμένα στις 10 Δεκεμβρίου) ο Κουρής είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Φαίακα Μαραθιά, ωστόσο -όπως πληροφορούμαστε- η συμφωνία που είχε κάνει, του έδινε το δικαίωμα να αποχωρήσει σε περίπτωση που του γινόταν «κρούση» από ομάδα ανώτερης Κατηγορίας.


Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

• ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ: Το "DAILY CAFE", το πιο... in στέκι της πόλης, με τον ποιοτικότερο καφέ, γευστικότατα σνακς, με ούζο, μπύρα και τσίπουρο, καθώς και με εκλεκτούς μεζέδες. Το "DAILY CAFE", σας περιμένει στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 33-37. Τηλέφωνο: 26610-42213.


• ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ : Από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου "ΡόΜα". Εδώ, τα μικρά παιδιά διδάσκονται τα μυστικά της μπάλας, με μεθοδικό τρόπο. Η σχολή λειτουργεί από το 2013 και εδρεύει στο Αθλητικό Κέντρο «Βλάσσης», στο Κανόνι, ενώ διαθέτει τμήματα Μπαμπίνι, Προτζούνιορ, Τζούνιορ, Προπαίδων και Παίδων. Ιδρυτής, υπεύθυνος και προπονητής της "ΡόΜα", είναι η παλιά μεγάλη δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μανώλης Ροκίδης. Για πληροφορίες ή για εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 6944305764.

 

 

 


 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
11
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Βερενίκη, Βερονίκη, Βερόνικα, Βερούλα, Βέρα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb