12/01/2020

Με Περιβόλι και Λιαπάδες κουβεντιάζει ο Ιμέρι

Ο Χρήστος Ιμέρι, όπως όλα δείχνουν, αποχωρεί από τον Όλυμπο, αλλά μάλλον δεν θα μείνει για πολύ χωρίς ομάδα.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CORFUCORNER.GR, ο 29χρονος επιθετικός έχει δεχθεί επίσημη πρόταση συνεργασίας από δύο άλλες ομάδες της Α1' Κατηγορίας, που έχουν ως στόχο την παραμονή. Ο λόγος, για την Αναγέννηση Περιβολίου και για τον Αστέρα Λιαπάδων. Μάλιστα, με τους Περιβολιάτες ο βορειοηπειρώτης ποδοσφαιριστής έχει κάνει και μία "αναγνωριστική"προπόνηση .


Ο Ιμέρι δείχνει να έχει ξεπεράσει τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του και στις επόμενες μέρες αναμένεται να αποφασίσει πού θα συνεχίσει την καριέρα του.


Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 


• ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ 2020 ΜΕ ΥΓΕΙΑ: Από τον "AΘΛHTIKO ΣYΛΛOΓO APOLLO ΚΕΡΚΥΡΑΣ". Εδρεύει στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Λευκίμμης, στα Κανάλια. Εκεί, διδάσκεται το στυλ καράτε WADO RYU, με υπεύθυνο προπονητή τον Παναγιώτη Σταθόπουλο, σε τμήματα Παίδων, Ανδρών & Γυναικών. Επίσης, ο Σύλλογος διαθέτει αίθουσες για cross training και για ενδυνάμωση αθλητών, ενώ λειτουργούν τμήματα kick boxing και hiit, καθώς και άλλα ομαδικά τμήματα. Τηλέφωνο: 26610-45319.


• ΠΟΛΛΕΣ-ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ 2020, ΜΕ ΥΓΕΙΑ: Από το κατάστημα NOVA, του Σταύρου Βουγιούκα. Nova, κινητή τηλεφωνία, σέρβις κινητών τηλεφώνων και εξόφληση όλων των λογαριασμών (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, σταθερής & κινητής τηλεφωνίας). Το κατάστημα NOVA, του Σταύρου Βουγιούκα. σας περιμένει στη Μητροπολίτου Μεθοδίου 58. Τηλέφωνο: 26611-02306.

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
16
Ιανουάριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb