12/01/2020

Μία ανάσα από Χιουσένι η ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων

Μια πολύ ποιοτική προσθήκη στην επιθετική της γραμμή ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων, προσδοκώντας να βοηθηθεί στον τομέα του σκοραρίσματος.


Βάσει των πληροφοριών του CORFUCORNER.GR, η «Ένωση» βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ιωακείμ Χιουσένι, με τις δύο πλευρές να φέρονται να έχουν έρθει σε συμφωνία και να απομένουν τα διαδικαστικά για την επισημοποίηση της συνεργασίας.


Ο βορειοηπειρώτης κυνηγός προέρχεται από την Ολυμπιάδα Καρουσάδων, με την φανέλα της οποίας πέτυχε δύο γκολ στο φετινό Πρωτάθλημα της Α1' Κατηγορίας.


Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ


• ΠΟΛΛΕΣ-ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ 2020, ΜΕ ΥΓΕΙΑ: Από το κατάστημα "ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΡΗΣ". Διαθέτει ανταλλακτικά όλων των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και τρακτέρ), καθώς και ανταλλακτικά σκαφών και οικιακών συσκευών. Θα το βρείτε στην Ιωάννου Θεοτόκη 104, απέναντι από το ΙΚΑ. Τηλέφωνο: 26610-34775.


• ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ 2020 : Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ ΑΓΙΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ KEΡKYΡAΣ, με υπεύθυνο προπονητή τον Κώστα Αγάθο. Η Σχολή διδάσκει το παραδοσιακό καράτε WADO RYU (που πλέον είναι Ολυμπιακό), σε τμήματα παιδικά, ανδρών - γυναικών και αγωνιστικό (σπορ καράτε). Εδρεύει στον Άγιο Ματθαίο, πλησίον του γηπέδου ποδοσφαίρου. Τηλέφωνο: 6932 71 60 66
Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Ιανουάριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αναστάσιος, Αναστασία, Τάσος, Τιμόθεος, Τίμος, Τιμάς, Τίμης, Τιμοθέα, Τιμοθέη, Τίμα, Τίμη, Θέος, Θέα, Θέη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb