12/01/2020

Χονδρογιάννης: «Υπάρχει και η ήττα στο παιχνίδι»

Την ανωτερότητα του Οδυσσέα Αυλιωτών παραδέχθηκε ο Γιάννης Χονδρογιάννης, μετά την εντός έδρας ήττα της Ολυμπιάδας Καρουσάδων με 0-2, στο χθεσινό (Σάββατο 11/1) γειτονικό ντέρμπυ.


Η σχετική ανάρτηση του έμπειρου τεχνικού, έχει ως εξής:
"Υπάρχει κ η ήττα στο παιγνίδι κ μεις σήμερα με τεράστια προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν σταθήκαμε καλά !! Ο αντίπαλος μας ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΥΛΙΩΤΩΝ ήταν καλύτερος στην μεγαλυτερη διάρκεια του παιγνιδιού !!!!! ΧΑΛΙΚΙΑΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΜΠΑΤΟΥΝΟΣ ΑΡΑΘΥΜΟΣ γεννηθέντες 2004 αυτοί έπαιξαν πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στο σημερινό παιγνίδι κ αυτοί είναι το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΡΔΟΣ κ για την ΟΜΑΔΑ κ για τους ιδιους .....αυτοί όμως θέλουν μεγαλη βοήθεια κ από τους συμπαίκτες η βοήθεια του προπονητή μόνο δεν φθάνει !!!!! Η συνέχεια δύσκολη εκτός κ αν.............καλό ξημέρωμα σε όλο τον κόσμο !!!!!!!!!Καλη συνέχεια στον ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΥΛΙΩΤΩΝ υγεία κ επιτυχίες εύχομαι" !!!!!

 

 • ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ 2020, ΜΕ ΥΓΕΙΑ: Από το γραφείο Διοικητικών Υποθέσεων του ΑΝΤΩΝΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ. Αναλαμβάνει ανανεώσεις αδειών για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, καθώς και μεταβιβάσεις οχημάτων και κατάθεση πινακίδων. Βρίσκεται στην Αθανασίου Πολίτη 4, έναντι της παλιάς στάσης Γκίκα.Τηλέφωνο: 26610-30077.


• ΠΟΛΛΕΣ-ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ 2020, ΜΕ ΥΓΕΙΑ: Από το κατάστημα "ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΡΗΣ". Διαθέτει ανταλλακτικά όλων των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και τρακτέρ), καθώς και ανταλλακτικά σκαφών και οικιακών συσκευών. Θα το βρείτε στην Ιωάννου Θεοτόκη 104, απέναντι από το ΙΚΑ. Τηλέφωνο: 26610-34775.

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
10
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αμαλία, Αμελί

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb