11/01/2020

Σπανέας: «Να ζητήσει συγγνώμη ο κύριος Κάκος»

Τα λεγόμενα του Τάσου Κάκου στην αθλητική εκπομπή «Η δίκη» του OPEN TV, την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, ότι «εάν υπάρχει ένας καθαρός διαιτητής στην Ελάδα, αυτός είμαι εγώ», προκάλεσε την οργή του Γιώργου Σπανέα.


Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, την περασμένη Δευτέρα (6 Ιανουαρίου), ο βετεράνος διαιτητής και νυν Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας ήταν εμφανώς θυμωμένος με τον παλαίμαχο Κερκυραίο ρέφερι, επισημαίνοντας αρχικά: «Ο κύριος Τάσος Κάκος αυτοπροβλήθηκε και μόνος του σαν τον μοναδικό τίμιο διαιτητή εν Ελλάδι. Δηλαδή όλοι εμείς οι υπόλοιποι, μηδενός εξαιρουμένου προφανώς κατά την άποψή του και την κρίση του, είμαστε απατεώνες».


Στην συνέχεια, ο Σπανέας ανέφερε: «Δυστυχώς δεν είναι εδώ απόψε για να τον έχω απέναντί μου, αλλά όταν το είπε αυτό δεν ήμουν παρών για να υπερασπιστώ τους συναδέλφους μου και τον ίδιο μου τον εαυτό. Μας είπε απατεώνες σχεδόν. Είπε ότι μεταξύ των διαιτητών, ο μόνος που είναι τίμιος είναι αυτός. Να ζητήσει μια συγγνώμη. Δεν είμαστε όλοι μαύροι και είναι μόνος του άσπρος».


Κατόπιν, ο Γ.Γ. της Ο.Δ.Π.Ε. σχολίασε την ναυαγούσα συνεργασία του Τάσου Κάκου με τον «Δικέφαλο του Βορρά»: «Πριν από λίγα χρόνια, ο κύριος Κάκος παραλίγο να προσληφθεί στον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν δημοσιεύματα και φωτογραφία του με τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ μέσα στα VIP. Δεν είναι κακό. Αλλά είναι κακό όταν την επόμενη μέρα, επειδή δεν προσελήφθεις εκεί, να γίνεσαι παρατηρητής και να πηγαίνεις να κρίνεις έναν διαιτητή, που την άλλη εβδομάδα μπορεί να παίζει την ομάδα με την οποία ήθελες να συνεργαστείς».


Τέλος, ο Γιώργος Σπανέας δικαιολόγησε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, για την άγρια φραστική επίθεση που είχε εξαπολύσει στον Τάσο Κάκο, στην εκπομπή της 23ης Δεκεμβρίου: «Δεν φταίει πάντα αυτός που έχει νεύρα, αλλά αυτός που προκαλεί τα νεύρα. Την προπερασμένη εβδομάδα, για τον αγώνα της Λαμίας με την ΑΕΚ, ο κύριος Κάκος είπε ότι δεν υπήρχε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, όμως εάν ρωτάγατε δέκα διαιτητές, οι εννιά θα λέγανε ότι ήταν πέναλτι. Ο μόνος που το είδε έτσι, ήταν ο κύριος Κάκος και η άποψή του είναι σεβαστή. Το αποτέλεσμα ήταν να εκραγεί ο κύριος Μελισσανίδης και να πει ό,τι είπε. Εμείς που είμαστε πιο παλιοί τον γνωρίζουμε και ξέρουμε ότι είναι ποδοσφαιράνθρωπος ο Μελισσανίδης και αυτοαναφλέγεται όταν αδικείται και πολλές φορές τα λέει έξω από τα δόντια, με αποτέλεσμα να παρεξηγείται κιόλας».

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
16
Ιανουάριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb