10/01/2020

Με τον Νέο 2017 προπονείται ο Ανδριώτης

Μετά την πρόσφατη αποχώρησή του από τον Ατρόμητο Στρογγυλής, ο Νίκος Ανδριώτης βρίσκεται στην αναζήτηση της καινούργιας του ομάδας. Προσωρινά, λοιπόν, έχει ενσωματωθεί στον Νέο 2017.


Τις τελευταίες μέρες, ο 43χρονος παίκτης-προπονητής λαμβάνει μέρος στις προπονήσεις των «γαλάζιων», όπου τεχνικός είναι ο πολύ καλός του φίλος, Μιχάλης Κονισπολιάτης.


Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Ανδριώτη, μας ξεκαθάρισε ότι δεν θα συνεργαστεί με την ομάδα, απλά προπονείται μαζί της προκειμένου να διατηρηθεί σε αγωνιστική εγρήγορση, μέχρι να βρει τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του. Μας ανέφερε επίσης πως σκοπός του είναι να συνεχίσει να παίζει μπάλα και ότι θέλει να πάει σε σύλλογο που να έχει στόχους, ενώ είναι σε συζητήσεις με σωματείο της Α' Κατηγορίας.


Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 


• ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ENA 2020, ΜΕ ΥΓΕΙΑ: Από την Σχολή Ποδοσφαίρου ΑΟ Κοντόκαλι. Λειτουργεί από το 2013, με πιστοποιημένους προπονητές και διαθέτει τμήματα Κ8, Κ10, Κ12 και Κ14. Η Σχολή εδρεύει στο Δημοτικό γήπεδο Κοντοκαλίου, ενώ υπεύθυνός της είναι ο Βασίλης Αράθυμος. Πρόσφατα η Ακαδημία προχώρησε σε μία σπουδαία συμφωνία, καθώς ξεκίνησε επίσημη συνεργασία με τις Σχολές Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και εγγραφές: 6978073392.

• ΠΟΛΛΕΣ-ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚO 2020 ΥΓΕΙΑ: Από την ΑΥΓΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ EGGPRO, υπό την αιγίδα της DIAGEO CORFU. Η επιχείρηση διαθέτει τα πάντα αναφορικά με το αυγό, όπως, ελευθέρας βοσκής, γίγας, καθώς και παστεριωμένο αυγό, αλλά και κατηγορίας γκουρμέ (όπως ορτυκιού, στρουθοκάμηλου και πάπιας), καθώς επίσης και πρωτεϊνούχα ροφήματα, σε διάφορες γεύσεις, αλλά και ομελέτα σε μπουκάλι. Προϊόντα εξαιρετικά και εύγευστα, που θα βρείτε σε όλη την Κέρκυρα, σε επιλεγμένα markets.
Η επιχείρηση ΑΥΓΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ EGGPRO εδρεύει στον Άγιο Ανδρέα Βαρυπατάδων. Τηλεφωνο για παραγγελίες: 26610-80244.

 

 


Corfu Corner Radio

Κυριακή
12
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Βερενίκη, Βερονίκη, Βερόνικα, Βερούλα, Βέρα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb